כללי תמונה של ילד עם דמעות(עדיף חרדי)

• הוסף לסימניות
וכן תמונה של ארגז ולחמים
וכל המסייעים תבא אליהם ברכה

• הוסף לסימניות
ילד עם דמעות כדאי לצלם, לא נראה שיש תמונות בלי זכויות יוצרים, אלה אם את רוצה בתשלום.דוקא ארגז עם לחמים?

• הוסף לסימניות
צרפתי

קבצים מצורפים

• Bread002.JPG
    KB 102.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה של ילד עם דמעות בתשלום (לא מדי יקר) מאוד מעניין אותי

• הוסף לסימניות
אולי משהו מאלה יעזור?
את התמונה של הילד החרדי קיבלתי ממישהי מהפורום. אין לי מושג לגבי זכויות יוצרים

קבצים מצורפים

• ילד חרדי בוכה.jpg
    KB 148.3 · צפיות: 23
  • ילד בורכה.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 20
  • ילד ידיים צער בוכה.jpg
    KB 488.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רק שניה, הלכתי להרביץ לכמה ילדים.
תכף אשוב

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה כבר חשבתי מאיפה אני משיגה מישהו

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה כבר חשבתי מאיפה אני משיגה מישהו, ולא בדיוק הצלחתי למצא
עזרת לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש זכויות על הכמה שהועלו למעלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה