כללי תמונה של ילד עם עיניים כחולות בתוך עגלה אדומה...

• פותח הנושא nava
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם אפשר בוקטורי, תודה.
אהה... דחוווווף.

לאחרונה רבו הדרישות המוזרות לתמונות שאין לאף גרפיקאי כאן.
הדרישות הללו גורמות לדורש אותן להיחשב כלא מקצועי, עצלן וחסר כל ידע בעיצוב.
במידה ואתם צריכים תמונה מורכבת, תנסו לבקש לפחות כמה תמונות 'סטנדרטיות' ולשלב באופן עצמאי.

הועדה לשיפור חזות פרוג​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519323:
הועדה לשיפור חזות פרוג​

"המעוררים" בלע"ז ;):)

מה שצודק, צודק.

• הוסף לסימניות
צר לי:(, אבל אני לא מסכימה אתכן. אחת המטרות של הפורום היא לעזור ולהיעזר. למה לא לכתוב הכי מפורט, כדי שאפשר יהיה לעזור בצורה הכי טובה?אף אחד לא דורש עזרה ולא הבטחנו שנצליח לעזור אבל למה לא לנסות?
אפשר לחסות לשני הרבה זמן ומאמץ, אז למה ללעוג לבקשות שהן יותר מפורטות וספציפיות?
מיג ונאוה - קבלו אותי בהבנה, קצת התקפתי אבל זה עצבן אותי, מתנצלת..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519323:
לאחרונה רבו הדרישות המוזרות לתמונות שאין לאף גרפיקאי כאן.
הדרישות הללו גורמות לדורש אותן להיחשב כלא מקצועי, עצלן וחסר כל ידע בעיצוב.
במידה ואתם צריכים תמונה מורכבת, תנסו לבקש לפחות כמה תמונות 'סטנדרטיות' ולשלב באופן עצמאי.
הועדה לשיפור חזות פרוג​
כגרפיקאי מתחיל ומי שעדיין באמצע לימודים אני לא רואה שום פסול בבקשת תמונות ובפרט וקטורים
כי הרי מה שהלקוח/ מעסיק מעונין היא רמת הביצוע או רעיון טוב. ולא ביצירת הדבר וזה לא מענין אותו אם יצרת זה לבד או בקשת את זה או הורדת זה מאיזו אתר, אותו מענין הביצוע של הדבר

מי שיש לו את הזמן ואת הסבלנות ליצור דברים חדשים ומורכבים יבוא על שכרו
אבל זה לא מוריד שום ערך של גרפיקאי כשהיא מבקש עזרה במציאת תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;519414:
כגרפיקאי מתחיל ומי שעדיין באמצע לימודים אני לא רואה שום פסול בבקשת תמונות ובפרט וקטורים
כי הרי מה שהלקוח/ מעסיק מעונין היא רמת הביצוע או רעיון טוב. ולא ביצירת הדבר וזה לא מענין אותו אם יצרת זה לבד או בקשת את זה או הורדת זה מאיזו אתר, אותו מענין הביצוע של הדבר

מי שיש לו את הזמן ואת הסבלנות ליצור דברים חדשים ומורכבים יבוא על שכרו
אבל זה לא מוריד שום ערך של גרפיקאי כשהיא מבקש עזרה במציאת תמונה

אין בעיה, אף אחד כאן לא נגד בקשת סיוע במציאת חומרים,
רק מעוררים אתכם לנקודה של איך כדאי לבקש.
ככל שתפרטו את דרישותיכם ימעטו הסיכוים לקבל סיוע (שימו לב, ככה זה) משום שכשאני רואה דרוש תמונה של כד חלב לרגלי פרה, בנוף אחו טיבעי עם עגל רובץ לידה, אני אפילו לא מנסה לחפש, מיואשת מראש.
מה שאין כן, דרושות תמונות של כדי חלב, פרות עגלים ואחו,
לזה יש אחו, להוא כדים ולזו פרות ועגלים, הגרפיקאי המוכשר כבר ידע להפיק את מבוקשו. כמובן תמיד יכול לקרות הנס שמישהו יעלה לכם בדיוק את התמונה המבוקשת.:)

• הוסף לסימניות
לרגע חשבתי שזה אמיתי, אשכולות מהסוג הזה נפתחים מעת לעת, מתלוננים על דרישות טיפה מוגזמות המופיעות כאן, לדעתי, זה היופי והחן של המקום, זה היופי והחן של מגזר שקיים בו גמחי"ם לכל דבר, מגזר שבו דופקים בדלת השכן ומבקשים כוס סוכר או שני מלפפונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;519352:
צר לי:(, אבל אני לא מסכימה אתכן. אחת המטרות של הפורום היא לעזור ולהיעזר. למה לא לכתוב הכי מפורט, כדי שאפשר יהיה לעזור בצורה הכי טובה?אף אחד לא דורש עזרה ולא הבטחנו שנצליח לעזור אבל למה לא לנסות?
אפשר לחסות לשני הרבה זמן ומאמץ, אז למה ללעוג לבקשות שהן יותר מפורטות וספציפיות?
מיג ונאוה - קבלו אותי בהבנה, קצת התקפתי אבל זה עצבן אותי, מתנצלת..:)

לא לועגת, ח"ו.
אבל תעברי על האשכולות עם הבקשות המוזרות ותראי שהן לא קיבלו אפילו תמונה אחת.
משא"כ אלו שביקשו תמונה אחת רגילה (משקפי שמש, שטר של 50) קיבלו תמונות טובות והפניות למקרות.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה

קחו סנו

קבצים מצורפים

• AASA.jpg
    KB 338.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש למישהו עוד תמונות, זה לא איכותי מספיק והילד מכוער (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519485:
יש למישהו עוד תמונות, זה לא איכותי מספיק והילד מכוער (:
למה מכוער? וחוץ מזה זאת בת

• הוסף לסימניות
למען האמת, יש לי יותר בעיה עם אשכולות תלונה על ציבור מהסוג שלך נאווה, מאשר של דרישות מסובכות אמיתיות. לדרישות מסובכות אמיתיות אפשר להיענות, ואפשר שלא. אפשר להביא חלקים להשאיר לגרפיקאי להחליט בהתאם למידת מיומנותו.

אבל אשכולות כשלך גורמים ליותר מדי אנשים להרגיש לא נוח או אפילו להפגע. פתחו פורום מיוחד לבקשות ולא חושבת שצריך להגביל או לרדת על אף אחד בגלל בקשה. יכול להיות שאת תדעי איך לשלב בצורה מקצועית, ויכול להיות שמי שמבקש הוא טרי בענין. למה לא לעזור כשאפשר?

קחי זאת לתשומת לבך.

• הוסף לסימניות
ואני רק מילה על הבקשות ל"וקטורי" (או "ויקטורי" בפי העם :)):

לא כל אימג' ראוי לו שיהיה וקטורי.
יש לווקטור ייתרון בולט והוא היכולת להגדיל ללא הגבלה... אבל מנגד (אא"כ אתה אמן בגרדיאנט מש) לאיורים וקטוריים יש את הטאצ' המאוד מסויים שלהם, שלא מתאים לכל סגנון עיצובי. יצא לי לראות מודעות שאנשים מעלים כאן לחוות דעת, עם ערבוב של תמונות וקטוריות עם ביטמפיות, ממש מין בשאינו מינו - נראה מאוד לא טוב ולא מקצועי.

בקיצור, בחירה באימג' וקטורי זה קודם כל עניין של סגנון. ממש לא ברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;519495:
אבל אשכולות כשלך גורמים ליותר מדי אנשים להרגיש לא נוח או אפילו להפגע. פתחו פורום מיוחד לבקשות ולא חושבת שצריך להגביל או לרדת על אף אחד בגלל בקשה. יכול להיות שאת תדעי איך לשלב בצורה מקצועית, ויכול להיות שמי שמבקש הוא טרי בענין. למה לא לעזור כשאפשר?

קחי זאת לתשומת לבך.

אין כאן כוונה אישית מסויימת ואין שום סיבה להיפגע.
לא כל אשכול שיש בו ביקורת זו פגיעה.

אני בתור מקצוענית מרגישה שלא בנוח עם אשכולות של בקשות תמונה מוגזמות ועוד אי אלו אשכולות לא מקצועיים. אני מרגישה שזה פורום לא מספיק מקצועי בשבילי.
ואני דוגמא קלה לעשרות שכבר מזמן לא כאן. יגידו לך שהם עסוקים או כל תירוץ אחר, אבל הסיבה האמיתית היא רק בגלל החדשים שמורידים את רמת הפורום.
נכון, כולנו התחלנו, אבל לפחות היו אנשי מקצוע ללמוד מהם, אז אל תגדעי את הגזע האחרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;519495:
למען האמת, יש לי יותר בעיה עם אשכולות תלונה על ציבור מהסוג שלך נאווה, מאשר של דרישות מסובכות אמיתיות. לדרישות מסובכות אמיתיות אפשר להיענות, ואפשר שלא. אפשר להביא חלקים להשאיר לגרפיקאי להחליט בהתאם למידת מיומנותו.

למה לא לעזור כשאפשר?

בואי לא נקרא לזה אשכול תלונה,
אלא איך תבקשו בצורה שתעזור לעזור לכם, מעין מדריך לבקשת תמונות.

יתכן שנאווה פתחה את זה קצת בסרקזם וציניות, שאם תורידו אותם תבחינו בכנות ונכונות הדברים.

אולי כדאי בפורום הבקשות לנעוץ מדריך לאיך לבקש, מה שיעזור לחדשים הנוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519615:
אין כאן כוונה אישית מסויימת ואין שום סיבה להיפגע.
לא כל אשכול שיש בו ביקורת זו פגיעה.

אני בתור מקצוענית מרגישה שלא בנוח עם אשכולות של בקשות תמונה מוגזמות ועוד אי אלו אשכולות לא מקצועיים. אני מרגישה שזה פורום לא מספיק מקצועי בשבילי.
ואני דוגמא קלה לעשרות שכבר מזמן לא כאן. יגידו לך שהם עסוקים או כל תירוץ אחר, אבל הסיבה האמיתית היא רק בגלל החדשים שמורידים את רמת הפורום.
נכון, כולנו התחלנו, אבל לפחות היו אנשי מקצוע ללמוד מהם, אז אל תגדעי את הגזע האחרון.

שוב פעם התחלנו עם החדשים?
מזמן כבר לא האשימו את החדשים בירידה של הפורום.
מה יהיה כשכולם יהיו מקצועיים?
את מי יאשימו אז?

מקווה שלא אותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה