כללי תמונה של כוס יין

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה של כוס יין, לשימוש חופשי, בסגנון הזה:

http://www.sxc.hu/photo/1283144

תודה רבה מראש!

(לשימוש בתמונה הספציפית הזו יש צורך באישור הצלם, ואני לא יודעת כמה זמן זה ייקח)

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• יין אדום2.jpg
    KB 15.4 · צפיות: 95
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם יש למישהו תמונה שרואים בה את הרגל של הכוס, זה יהיה אפילו טוב יותר...

• הוסף לסימניות
בעצם... אני רואה שזו תמונה מאוד קטנה (או שסתם לא הצלחתי לפתוח אותה בגדול?) אז לצערי היא לא תעזור לי (זה צריך להיות לדפוס, לא למסך).

אבל ממש תודה.

• הוסף לסימניות
את צריכה כוס מלאה עם רגל? או כוס שנשפך לתוכה יין?

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• כוס יין-5.jpg
    1.1 MB · צפיות: 82
  • כוס יין-4.jpg
    KB 298.4 · צפיות: 83
  • כוס יין-3.jpg
    KB 559.1 · צפיות: 76
  • כוס יין-1.jpg
    KB 730.2 · צפיות: 67
  • כוס ייו-2.jpg
    KB 905.5 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;495911:
את צריכה כוס מלאה עם רגל? או כוס שנשפך לתוכה יין?

בתמונה שצירפתי קישור אליה יש גם וגם :) אם הייתי יכולה למצוא משהו כזה, זה היה מושלם...

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור.
עברתי שם על כל התמונות העונות לקטגוריה של יין.... אם יש יין שמזוג לכוס- בד"כ לא רואים את הרגל שלה...
אז ככה תצטרכי להתפשר...

קבצים מצורפים

• כוס יין-7.jpg
    1.9 MB · צפיות: 81
  • כוס יין-6.jpg
    KB 562.4 · צפיות: 74

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה