תמונה של כל אדמורי גור איכותית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1366580:
זה שלי!!!
יש לזה זכויות יוצרים!!!

התמונות של האדמו"רים שלך? את צילמת אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1366642:

לא צילמתי, אבל טרחתי וסרקתי וחתכתי וערכתי, זה כלום בעיניך?
זו שחיפשה את התמונה חיפשה תמונה של כולם יחד.
גם בפורום של הגרפיקה אף אחד לא יאמר :זה שלך, התמונה? כן, זה שלו, הוא טרח ועשה את כל השינויים שנזקק להם.
אגב- התמונות היו מאוד לא איכותיות, ישבתי וערכתי אחת אחת ביסודיות, מה שלקח לי שעות של עבודה.
חוצמיזה שאני מוכרת את התמונה.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• שושלת גור הולכת לטייל.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1366648:
גם בפורום של הגרפיקה אף אחד לא יאמר :זה שלך, התמונה? כן, זה שלו, הוא טרח ועשה את כל השינויים שנזקק להם.
אגב- התמונות היו מאוד לא איכותיות, ישבתי וערכתי אחת אחת ביסודיות, מה שלקח לי שעות של עבודה.

לקחת תמונות שלא שלך... והפכת אותן לנכס שלך
זה לא ממש תקין ולא משנה כמה עבדת עליהן
צר לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1366656:
צר לי

על התמונות הללו לידיעתך אין כל זכויות יוצרים...
כך שלא עשיתי משהו שמנוגד לחוק, זה א'.
ב'- כמו שעפ"י החוק אשה שכותבת מתכונים ולוקחת מתכון מספר מתכונים אחר ומשנה 2 דברים או כמויות, המתכון (החדש) נקרא שלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1366642:
לא הבנתי, אם אני לוקח תמונה ללא זכות יוצרים, זאת אומרת תמונות שנמצאות בנט, עובד עליה, מסדר אותה כמו שעשה/תה שושיה אין על זה זכויות יוצרים?
התמונה הזו נראית מושקעת מאד, עבודה רבה עד כמה שאני מבין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1366656:
צר לי
רגע, אם אתה מצלם מישהו או משהו, אתה לוקח שלא עבדת עליו ומצלם אותו, אין לך על זה זכויות יוצרים.
זה אני מבין-הבנתי נכון?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר-שורש;1366671:
לא הבנתי, אם אני לוקח תמונה ללא זכות יוצרים, זאת אומרת תמונות שנמצאות בנט, עובד עליה, מסדר אותה כמו שעשה/תה שושיה אין על זה זכויות יוצרים?
התמונה הזו נראית מושקעת מאד, עבודה רבה עד כמה שאני מבין.

אם אתה לוקח/קונה/רוכש/מקבל תמונה ללא זכויות יוצרים
אין כל בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1366679:
אם אתה לוקח/קונה/רוכש/מקבל תמונה ללא זכויות יוצרים
אין כל בעיה.
ואם לקחו תמונות ללא זכויות יוצרים ועבדו על זה שעות, הוסיפו רקעים וכו', לפי החוק ולפי ד"ת זה נהיה שייך לזה שעבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר-שורש;1366681:
ואם לקחו תמונות ללא זכויות יוצרים ועבדו על זה שעות, הוסיפו רקעים וכו', לפי החוק ולפי ד"ת זה נהיה שייך לזה שעבד

אתה לא באמת רוצה שאענה לך על זה
ואני בכלל לא מדבר על החוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1366648:

את אמיתית??
את "מצאת" תמונות- ערכת עליהם כמה מניפולציות גרפיות- וכשמישהו "מוצא" את התמונה שלך את נזעקת על זכויות יוצרים???

ואם אני ממש ממש קטנוני- ערכת בפוטושופ? יש לך עותק חוקי של התוכנה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר-שורש;1366681:

למה נקודת המוצא שלך שהתמונות האלו היו ללא זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
הריני מוסר מודעה לפניכם!

שאחד מהתמונות שם בתמונה הם זכויות יוצרים של ידידי, ולכן הרשיתי לעצמי להוריד את התמונה ולפרסמו, ושלא תגידו שאין לזה זכויות יוצרים, זה שזה מפורסם זה עוד לא אומר שזה לא שייך למישהו.

ופעם הבאה שעושים גרפיקה לברר יותר טוב, ואם לא אז לפחות לא לפרסמם.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור...

קבצים מצורפים

• 01) (9).jpg
    1.3 MB · צפיות: 57

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה