כללי תמונה של כף יד

• הוסף לסימניות
עדיף בPSD וכל תמונה תתקבל בברכה
תודה לכם מראש על הרצון לעזור!!

• הוסף לסימניות
שתהיה איכותית יותר, אבל אם יש לך סוג קובץ אחר -אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
בקיצור, יש לי הרבה רק תפרטי קצת - אצבעות צמודות, מופרדות, כף יד של ילד או מבוגר ועוד.

• הוסף לסימניות
החלטת לרדת עלי סופית-הא?!
אני אשלח לך פה איזה קובץ שהכנתי כריכה לספר והסופרת אמרה שהידיים שם לא עדינות. ומספיק רק כף יד אחת, אולי כך תביני יותר בשביל מה אני צריכה...

קבצים מצורפים

• תשעים ותשע2 copy.jpg
    KB 750.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
למה לרדת? עניין אותי ממה PSD יכולל להיות איכותי ומאיזו בחינה. זה הכל.

תבחרי משהו מכאן ואעלה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 140.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ss017 | ss018 | ss019 | ss024 | ss020 | ss028
ממש תודה, אין לי מילים!!!
את פשוט צדיקה!
סתם כך- מאיפה יש לך מאגר כל כך גדול?

• הוסף לסימניות
---​

קבצים מצורפים

• SS024.JPG
    KB 410 · צפיות: 19
  • SS017.JPG
    KB 361.5 · צפיות: 23
  • SS018.JPG
    KB 396.8 · צפיות: 24
  • SS019.JPG
    KB 414.5 · צפיות: 18
  • SS020.JPG
    KB 416.9 · צפיות: 19
  • SS028.JPG
    KB 504.1 · צפיות: 22
  • תודה
Reactions: imb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה