כללי תמונה של מד גובה יפה לילדים שתולים על הקיר...

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו צבעוני יפה, ניסיתי לחפש באתרים אבל אני לא מוצאת בכלל
איך אומרים את זה באנגלית???
תודה

• הוסף לסימניות
קוראים לזה height ruler
בספק אם תמצאי משהו באיכות טובה אא"כ תקני
אני כנראה הייתי מציירת...

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה ואני מתכוונת לקנות תמונה
רק לא מוצאת... אני רוצה משהו צבעוני יפה ומעוצב, מתאים לי עם איזה ילדון קטן מודד את עצמו
בחיפוש של מה שכתבת לי יש הרבה תמונות של מטר וסרט מידה אבל לא לילדים יפה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם משהו מתאים לך שם- פני אלי.

• הוסף לסימניות
האם את מתכוונת למשהו כזה-

תחת הכותרת "מד גובה לחדר הילדים" ניתן למצוא הרבה דוגמאות כאלו.

קבצים מצורפים

• מד גובה.jpg
    KB 6.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;487807:
אם משהו מתאים לך שם- פני אלי.
בקשתי לנתיב פתיחה נראה מה יש שם.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;487809:
האם את מתכוונת למשהו כזה-

תחת הכותרת "מד גובה לחדר הילדים" ניתן למצוא הרבה דוגמאות כאלו.
אני רוצה תמונה איכותית ובלי בעיה של זכויות
לכן אני מחפתש במאגרי תמונות תמונה לרכוש
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה