כללי תמונה של מטבע עתיקה

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש למשהו אפשרות לעזור לי עם תמונה של מטבע עתיקה יכול להיות גם בשחור לבן
הרבה תודה

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות רבות של מטבעות של ארצות שונות. אבל: לא ידוע לי תוקף זמנן ומוצאן.
מענין אותך?

• הוסף לסימניות
זה טוב לך?

יש בגדול כמובן

838715_coin.jpg

34248_szlavn_denr.jpg

• הוסף לסימניות
מטבעות

עתיקות

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    1.8 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
שלום ותודה לכולם רב אומן לא משנה לי תוקפן או מוצאן אני רוצה להפוך מטבע ללוגו אני משנה את תוכנ,ומרצ אין לי אפשרות לפתוח קובץ זה ניסיתי כבר כמה פעמים,גרף- לא ראיתי שם תמונות סליחה על הבורות עם עוד קצת עזרה- ועזרתם לי בגדול!!

• הוסף לסימניות
מירי, בקישור של גרף - זה אתר של תמונות חינם Sxc
והייתה להם בעי'ה בשעות האחרונות שלא ניתן לראות את התמונות, עכשיו זה כבר עובד.

מה שאני שמתי זה גם משם, אפשר להוריד הכל ברזלוצי'ה טובה אחרי הרשמה (בחינם), או - אם את רואה שם משהו שאת רוצה תשימי פה דוגמה ואעלה לך את הגדול.

• הוסף לסימניות
בבקשה

מטבעות לבחירתך.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 472.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה יאיר זה בדיוק מה שהייתי צריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה