כללי תמונה של מטפס הרים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה של מטפס הרים או מישהו שהולך במסלול קשה.

או שאולי יש למישהו רעיון אחר לתמונה.
אני מכינה מודעת פרסום לרכישת מנוי עבור כתב העת 'כמוך', המיועד למשפחות שיש להם ילדים מיוחדים (וגם לעובדים בחינוך מיוחד)

אני מתכוונת לבנות את המודעה כך:
בראש העמוד לכתוב כבר לא חייבים להמשיך לבד...
וברקע תמונה של מטפס הרים או מישהו שהולך במסלול קשה (אלא אם כן מישהו יציע לי רעיון מקורי יותר)
ולמטה בצד, על רקע גיליון או גיליונות של 'כמוך' יופיע הסלוגן:
ביחד עם עוד הורים כמוך
ובתוך מסגרת קטנה להביא ציטוט ממכתב אמיתי של אם שפורסם בעיתון:
"את צועדת בשביל לבד. יש עוד כמה שצועדות לבד. אולי פשוט נצעד ביחד עד כמה שאפשר? אולי נמתח איזשהו חבל בינינו, כך שגם אם כל אחת צועדת בנתיב שקבעו לה מלמעלה - עדיין היא קשורה לעוד כמה? אני חושבת שהחבל הזה יכול להיות 'כמוך'."
ואחר כך טופס הרשמה למנוי.

אשמח לשמוע חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
זה טוב?

קבצים מצורפים

• 468243_38099512.zip
    1.2 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!
תודה רבה ונתנו.
אשמח לקבל עוד דוגמאות,
אני אבצע את העבודה מחר, כך שתוכלו להמשיך לשלוח כל הלילה...

• הוסף לסימניות
הנה עוד
כולם מאתר Sxc.hu

קבצים מצורפים

• Desktop.zip
    5.6 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
זה עוזר לי מאד!

• הוסף לסימניות
ועוד

קבצים מצורפים

• climb.jpg
    KB 302.9 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה