כללי תמונה של מעמד הר סיני

• הוסף לסימניות
דרושה לי בדחיפות תמונה של מעמד הר סיני באיכות הדפסה לגודל גלויה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול בפורום צילום - אולי אחד הצלמים היה מצויד שם במצלמה...

• הוסף לסימניות
דומני שיש בארכיון ה BBC מספר קטעי ווידיאו... זה סתם בשביל המצב רוח. מה אתם מתכוונים? תמונה מאיפה?

• הוסף לסימניות
מצטערת, דווקא היו לי כמה תמונות מעולות, אבל לפני 1000 שנה הלך לי הפילים.

• הוסף לסימניות
באמת, קצת לחשוב, מאיפה שיהיה תמונה?
מקסימום אפשר לפנות לפורום ציור
ואולי אולי לפורום תלת מימד.
בכל מקרה אני עשיתי משהו פשוט
אני מוכנה להסביר איך. (עשיתי עבור מישהוא)

• הוסף לסימניות
אגב, אריאלס גם אני הייתי שם, איך לא נפגשנו?

• הוסף לסימניות
הכוונה היתה לתמונה מצויירת וסליחה שלא הבהרתי את עצמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;340305:
אגב, אריאלס גם אני הייתי שם, איך לא נפגשנו?

מי אמר שלא נפגשנו?
כשנפגש תראי שאת מכירה אותי משם.

אגב,
יפה לך על הלוחות המרובעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;340306:
הכוונה היתה לתמונה מצויירת וסליחה שלא הבהרתי את עצמי.

ברור שלזה התכוונת. לא היה לאף אחד צל של ספק. סתם יש כאלה שמנצלים הזדמנויות כאלה, כדי להגיב בהומור.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהיו שום מודעות גדולות "אסור לצלם" ואפילו צלם של אחד ה'תחנות' ה""חרדיות"" שניסה בכ"ז לתפוס תמונה, חטף שם מכות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה