תמונה של מפריח בועות

• פותח הנושא kkkk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש בבקשה... אפילו ויקטורי, תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה, אולי יש למשהו?

• הוסף לסימניות
את רוצה את המשחק בועות סבון של הילדים??

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המשחק הזה אני צריכה תמונה בשביל עבודה שקשורה ללימודים שלי, תודה לכולם! אשמח אם תמצאו לי..

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לשחק משחקים, התכוונתי לעזור, יש לי תמונה של ילד מפריח בועות סבון, אם לזה את מתכוונת אשמח לשלוח לך.

• הוסף לסימניות
התמונות מצוינות, תודה!
בקשר למשחק- חשבתי שלא הבנת אותי נכון, כן, אני צריכה תמונה, תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי וקטור של בועות... יעזור?

• הוסף לסימניות
מפריח בלונים

בהצלחה

קבצים מצורפים

• מפריח.jpg
    KB 233.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
פוסטר- תודה רבה! תמונה ממש יפה!
ראש בריא- כן, וקטור יעזור.

• הוסף לסימניות
פוסטר, מותר להשתמש?

• הוסף לסימניות
בבקשה וקטורי

קבצים מצורפים

• קשת בענן [Converted].ai
    3.8 MB · צפיות: 26
  • קשת בענן [Converted]-01.jpg
    KB 211.6 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה