כללי תמונה של מקשים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בס"ד

מי יכול לעזור ולסייע לי במציאת תמונה שאחריה בלשתי בשעה האחרונה באתר הנפלא "פרוג" ולא רציתי לפרסם נושא חדש מחשש שחברי חברי פרוג יכלו בי את זעמם
אבל כיוון שלא מצאתי אזרתי חלצי כדי שלא יעבור לי עוד זמן של "טיים איז מאני"
תכלס'
אני צריך בכדי לעצב את הלוגו של עצמי ובשרי תמונות או קובצי אילוס פוטו שופ וכו'
של מקשי מקלדת {יש כמה עבודות מוכנות שאינן מתפרסמות עד שהלוגו יהיה מעודכן עדכני ומעדכן}

ובעז"ה נעלה את הלוגו שאצור וננתח את זה פיפס לפיפס

יאללה מי שמביא ראשון יקבל ממני "תודה רבה"

• הוסף לסימניות
ftp://idown:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/0911/3d/zy/11/16/30.rar

קבצים מצורפים

• 1216698337.jpg
    KB 14.3 · צפיות: 10
  • 20112242112645277801.jpg
    KB 43 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נא לפרט איזה סגנון של לוח מקשים?
לוח שלם? תמונה? ויקטור? פקוס?

קבצים מצורפים

• illuminated-large.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
בס"ד

וואאו

כזה מהר
תודה תודה תודה רבה רבה רבה

אבל אם אפשר אני צריך יותר של מקשים ואם אפשר שיהיה באיכות גבוהה

כלומר . אני רוצה להכניס את האותיות של המיתוג שלי לתוך מקשי מקלדת

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• content3895_22_3_1231240721.rar
    KB 503.5 · צפיות: 13
  • K750_b-574x240.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;675813:
בס"ד

מי יכול לעזור ולסייע לי במציאת תמונה שאחריה בלשתי בשעה האחרונה באתר הנפלא "פרוג" ולא רציתי לפרסם נושא חדש מחשש שחברי חברי פרוג יכלו בי את זעמם
אבל כיוון שלא מצאתי אזרתי חלצי כדי שלא יעבור לי עוד זמן של "טיים איז מאני"
תכלס'
אני צריך בכדי לעצב את הלוגו של עצמי ובשרי תמונות או קובצי אילוס פוטו שופ וכו'
של מקשי מקלדת {יש כמה עבודות מוכנות שאינן מתפרסמות עד שהלוגו יהיה מעודכן עדכני ומעדכן}

ובעז"ה נעלה את הלוגו שאצור וננתח את זה פיפס לפיפס

יאללה מי שמביא ראשון יקבל ממני "תודה רבה"

בקוקבוק 1 של מנטור יש מדריך ליצירת מקשים בעצמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה