כללי תמונה של מראה/מראה וקטורית

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה של מראה/מראה וקטורית בסגנון של התמונות המצורפות,
אשמח אם מי שיש לו יוכל לעלות,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדליק האתר הזה
הכל שם להורדה חינם?

• הוסף לסימניות
האתר הנ"ל חסום
משהו יודע עם נתיב פותחים אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1396626:
מדליק האתר הזה
הכל שם להורדה חינם?

כן הכללל חינם יש שם קישורים לאתרים עם כסף אבל ברעיון זה חינם

• הוסף לסימניות
יכול להיות...

יכול להיות שהם מגבילים לכמה תמונות ליום? כי לא יורד לי עכשיו יותר אחרי שהורדתי איזה 20 תמונות?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל 10;1396652:
יכול להיות שהם מגבילים לכמה תמונות ליום? כי לא יורד לי עכשיו יותר אחרי שהורדתי איזה 20 תמונות?
תודה

לא אמור להיות מגבלה כלשהיא אני מוריד מלאאא דברים משם כל הזמן

• הוסף לסימניות
You have exceeded your daily limit of downloads

נכתב ע"י נקודת מחשבה;1396717:
לא אמור להיות מגבלה כלשהיא אני מוריד מלאאא דברים משם כל הזמן

You have exceeded your daily limit of downloads
זה מה שהוא כותב לי? את יכולה להגיד לי מה זה אומר?
תודה

• הוסף לסימניות
ומה לגבי זכויות באתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה