כללי תמונה של נעל

• הוסף לסימניות
למי? איש? אישה? ילד? ילדה? תינוק?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להצמיד את הנעל לבובה
יעזור לי נעל של תינוק /ילדה
עדיפות לנעלי ספורט

• הוסף לסימניות
///.

קבצים מצורפים

• נעליים5.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• Cloth116.GIF
    KB 31 · צפיות: 22
  • Cloth117.GIF
    KB 29.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל בבקשה עוד בסגנון של הנעל האחרונה
תודה

• הוסף לסימניות
תמונות של נעליים

אני מקווה שזה טוב...
בהצלחה רבה

קבצים מצורפים

• נעלים2.jpg
    KB 923.8 · צפיות: 15
  • נעלים.JPG
    2 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
רק שלא ינעלו את האשכול...

קבצים מצורפים

• 1243523_72984874.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אפשר גם מצולמת אני צריכה בסוג של 3012 שלחה לי אחרון

תודה

• הוסף לסימניות
אין לי בדיוק את הסגנון שביקשת אבל אולי יהיה טוב לך מהסגנונות האלו?

קבצים מצורפים

• DSC_0286k.jpg
    KB 355.1 · צפיות: 13
  • DSC_0295h.jpg
    KB 334.5 · צפיות: 15
  • DSC_0300u.jpg
    KB 336.8 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה