כללי תמונה של סידור פתוח

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של סידור פתוח והדפים כמו מתעופפים ברוח.
תודה

• הוסף לסימניות
מקווה שיעזור לך- זה מה שיש לי.

קבצים מצורפים

• PICT0143.JPG
    KB 634.4 · צפיות: 315
  • הוסף לסימניות
תודה
אני צריכה שיראו אותו מהצד של הדפים לא מלמעלה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• shutterstock_23199349.jpg
    KB 65.5 · צפיות: 304
  • shutterstock_22715518.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 268
  • shutterstock_20850556.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 249
  • shutterstock_12943723.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 244
  • book_12_LunaNYXstock.JPG
    KB 48.6 · צפיות: 224
  • 1067843_29644623.jpg
    KB 78.3 · צפיות: 244
  • הוסף לסימניות
אם אפשר להעלות את התמונות המדהימות האלה
באיכות גבוהה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
רק עכשיו פתחתי
אם תוכלי לשים את השלישית והרביעית באיכות אשמחמאד
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל את התמונות באיכות טובה.

זה פשוט מתאים לי בול..
נכתב ע"י chyz;469966:
תודה ענקית
רק עכשיו פתחתי
אם תוכלי לשים את השלישית והרביעית באיכות אשמחמאד
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
תמונה 2 - תוכלי לשלוח לי בבקשה באיכות גבוהה.

תודה
נכתב ע"י נקי_כפים;469947:

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להביא את התמונות היפות האלו שיהיה אפשרות להוריד אותם בצורה נוחה יותר ?

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי מה כ''כ מפריע לכם ההקפצה? זה פשוט לא מתאים פה לאנשים המפרגנים ומנדבים...
בסה"כ אלו שמקפצים עושים זאת א. בלא כוונה ב. הם חדשים ומעוניינים בתמונות או בעניין הספציפי הזה ופתאום מגלים שהם הקפיצו... מה יקרה אם האשכול קפץ להווה ועוד יהודים יהנו? הרי זו הייתה המטרה לא? תחכימו אותי...

• הוסף לסימניות
הקפצה לטובת הבקשה האחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה