כללי תמונה של ספסל בגינה

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה כמו המצורפת? או משהו בסגנון.
באיכות טובה כמובן.
ספסל מעץ על רקע יפה של דשא.
אשמח מאד לקבל. תודה רבה רבה.
(זה לצורך אישי)

קבצים מצורפים

• 15661861.jpg
    KB 54.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה קורה לכם? בדר"כ אתם עוזרים יפה...:(
האם זה מידי קשה?
שלא תחשבו, אני מבקשת אחרי שחיפשתי הרבה זמן.. אז אנא, עיזרו לי!!:eek:

• הוסף לסימניות
אין לי תמונת ספסל, אבל אולי תחפשי ב-http://sxc.hu

• הוסף לסימניות
ספסל שהורד מפרוג. הייתי שמה קישור לאשכול ההוא, החלטתי לחסוך לך את החיפוש.
אבל תמיד כדאי לחפש באוצר פרוג לפני העלאת בקשה.

קבצים מצורפים

• _1_~1.JPG
    KB 67.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;538052:
ספסל שהורד מפרוג. הייתי שמה קישור לאשכול ההוא, החלטתי לחסוך לך את החיפוש.
אבל תמיד כדאי לחפש באוצר פרוג לפני העלאת בקשה.

תודה רבה.
חיפשתי בפרוג דווקא...:) ולא מצאתי משהו שמתאים לי.
אני צריכה שיהיה הרבה רקע של דשא.
בכל אופן תודה רבה רבה על המאמצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה