כללי תמונה של ספר חלק להדמיה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני רוצה ליצור הדמיה של כריכה שעיצבתי
יש למישהו תמונה של ספר חלק בכריכה רכה?
אל תגידו לי לנסות אקשן, לא מסתדרת איתם...:(
תודה!

• הוסף לסימניות
חבל שאת לא מסתדרת עם האקשנים.
את מפסידה!!
אני מוכנה לנוסות לעזור לך, עדיף במייל. תכתבי באישי.

• הוסף לסימניות
אקשן זה ממש קל להפעלה.
את לא עושה כלום בערך והמחשב יוצר לך הכל לבד...

• הוסף לסימניות
תודה

בדיוק התחתנתי בשלב של הקורס שלמדנו על אקשנים
מיותר לציין שלא בדיוק הצלחתי להתרכז...
אשמח להסבר קצר, אם אפשר
תודה

• הוסף לסימניות
אל תאמיני :)
אין כמו הדמיה טובה שנעשתה באופן ידני בהתאם לצורך המדויק,
יפה מושקעת ומוקפדת,
מקורית ולא המונית.

• הוסף לסימניות
הנה לך,
יש לי כמה עם כריכה קשה, אם יעזור לך אעלה אי"ה.

קבצים מצורפים

• ספר 1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1295188:
אל תאמיני :)
אין כמו הדמיה טובה שנעשתה באופן ידני בהתאם לצורך המדויק,
יפה מושקעת ומוקפדת,
מקורית ולא המונית.

ברעיון את צודקת הדמיה שנעשתה לבד בביצוע קפדני ובהתאם לצורך זה באמת מיוחד, אבל זה להשקיע הרבה זמן. ואין שום סיבה להשקיע את זה כשיש כ"כ הרבה אקשנים מצוינים שהגרפיקה נראית עליהם מליון דולר...
(וחוצמיזה שצריך מיומנות מאד גדולה כדי ליצור הדמיה איכותית ואמינה בלי זיופים, ומי שאין לו את זה בטח שעדיף שיקח מוכן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה