למישהו יש? אני לא מצליחה לבצע חיפוש, מה השם הנכון של המוצר הזה? מה השם שלו באנגלית תודה לכולם
EXIT משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי 18/2/21 הוסף לסימניות #1 למישהו יש? אני לא מצליחה לבצע חיפוש, מה השם הנכון של המוצר הזה? מה השם שלו באנגלית תודה לכולם
ת תהילה :) משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 18/2/21 הוסף לסימניות #2 Confetti
EXIT משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי 18/2/21 הוסף לסימניות #3 למישהו יש לא רק את הנצנצים אל גם את הגליל בעצמו?
T tamar *-* משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים D I G I T A L 18/2/21 הוסף לסימניות #4 משהו כזה?? לא הבנתי למה אתם קוראים גליל... שימו לב שיש כאן שתים.. צפה בקובץ המצורף birthday-decoration.jpg קבצים מצורפים birthday-cap-with-confetti-serpentine-explosion.zip KB 809.5 · צפיות: 22
משהו כזה?? לא הבנתי למה אתם קוראים גליל... שימו לב שיש כאן שתים.. צפה בקובץ המצורף birthday-decoration.jpg
EXIT משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי 20/2/21 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י boker tov: @EXIT צריך עדיין? לחצ/י כדי להרחיב... אשמח, יכול לעזור לי