כללי תמונה של שוחט

• הוסף לסימניות
למישהו יש תמונה של שוחט?
כזו שרואים בבירור כיצד הוא שוחט בהמה.
לא משנה האיכות או הזכויות, זה לצורך ציור.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד? אפילו בשחור לבן/ לא ברור/ שרטוט ולא תמונה,
כל תרומה תתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
סליחה על האיחור

קבצים מצורפים

• img251490.jpg
    KB 8 · צפיות: 37
  • b-caparot.jpg
    KB 24.6 · צפיות: 39
  • shechita.jpg
    KB 823.4 · צפיות: 35
  • DSC_0058.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יעזור?

קבצים מצורפים

• מפה 001.jpg
    KB 321.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;645908:
תודה, את הציור הזה יש לי, אבל משהו בתנוחה נראה לי לא הגיוני, אז אני לא רוצה לעבוד על פיו.

ואם יש למישהו עוד משהו- אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;645934:
תודה, את הציור הזה יש לי, אבל משהו בתנוחה נראה לי לא הגיוני, אז אני לא רוצה לעבוד על פיו.

ואם יש למישהו עוד משהו- אשמח מאוד.

צודק/ת.

כמי שצפה פעם בשחיטה, המקום הטבעי של השוחט, בצד העורף ולא בצד הצוואר כפי שצוייר. (כך זכור לי עכ"פ).

• הוסף לסימניות
שחיטה

לשימוש פרטי בלבד!!

קבצים מצורפים

• DSCF0168.JPG
    KB 462.2 · צפיות: 37
  • DSCF0170.JPG
    KB 443.1 · צפיות: 32
  • DSCF0019.JPG
    KB 912.2 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
ישר כח! עזרתם לי מאוד!
נכתב ע"י A.Y.K;646236:
לשימוש פרטי בלבד!!
וכמובן= אני משתמשת בזה רק לצורך התרשמות, לדעת כיצד לצייר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה