כללי תמונה של שמיכת תינוק קטיפתית דחוף

• הוסף לסימניות
יש בגולף שמיכות מדהימות!
עכשיו רציני אי אפשר לצלם?

• הוסף לסימניות
אם תוכל לצלם ולשלוח לי תמונה , אשמח מאד...

• הוסף לסימניות
מקווה שעוזר.

קבצים מצורפים

• 080236_l.jpg
    KB 414 · צפיות: 23
  • 097967_l.jpg
    KB 426 · צפיות: 24
  • 110628_l.jpg
    KB 425.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תמונות מדהימות,אין לי מילים!!!
איך אני שומרת את התמונות המדהימות שמצורפות פה?
(שמור תמונה בשם??)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gooly;711402:
תמונות מדהימות,אין לי מילים!!!
איך אני שומרת את התמונות המדהימות שמצורפות פה?
(שמור תמונה בשם??)
תודה רבה
קודם תפתחי אותה בחלון חדש לקבל את כל הגודל של התמונה. (לחיצה על התמונה תפתח לך חלון, לחיצה נוספת תפתח לך את התמונה בחלון חדש ולחיצה נוספת עם הזכוכית מגדלת- תגדיל לך את התמונה למלוא הרזולוציה.)
ואז לחצן ימני ושמור תמונה בשם.

• הוסף לסימניות
אף פעם אני לא לוחצת על הזכוכית מגדלת, חשבתי שזה רק לתצוגה.
זה באמת משפיע על איכות התמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;711613:
אף פעם אני לא לוחצת על הזכוכית מגדלת, חשבתי שזה רק לתצוגה.
זה באמת משפיע על איכות התמונה?
נסיתי כן זה הרבה יותר איכותי

• הוסף לסימניות
ניסיתי וזה בדיוק אותו דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה