כללי תמונה של שרשרת סברובסקי

• הוסף לסימניות
נואשתי מלחפש, אולי מישהו ימצא לי
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי סתם אבנים נוצצות, יעזור?

• הוסף לסימניות
יש לי
CHANIֲENATIV.COM

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה סברובסקי, אבל ניסיתי לעזור וזה מה שמצאתי.
זה טוב?

קבצים מצורפים

• 32038.jpg
    KB 7.2 · צפיות: 36
  • kucher_plus_01.jpg
    KB 313.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל אני רוצה משהו שנשפך בצורה יפה, מענינת וזורמת, לא משהו מקובע. וכן שיהיו די הרבה אבנים

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול בכל אופן לתרום,

אני צריכה זאת כמה שיותר מהר
תודה

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• HK021_350A.jpg
    KB 1,020.5 · צפיות: 16
  • HK022_350A.jpg
    KB 710.6 · צפיות: 18
  • HK023_350A.jpg
    1 MB · צפיות: 17
  • HK047_350A.jpg
    KB 544 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות. הן חופשיות לשימוש?

• הוסף לסימניות
תודה לכל התורמים

בכל אופן זה עדיין לא מה שחיפשתי, צרפתי כאן תמונה שהלקוחה הביאה, רק שממש קשה להפריד את השרשרת מהרקע, יש למישהו משהו בסגנון הזה?

קבצים מצורפים

• סברובסקי.jpg
    KB 66.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אמנם לא בסגנון שהעלית, אבל אולי יועיל.

קבצים מצורפים

• IMG_6792.JPG
    1.7 MB · צפיות: 11
  • IMG_6794.JPG
    1.7 MB · צפיות: 9
  • IMG_6797.JPG
    1.7 MB · צפיות: 23
  • IMG_6799.JPG
    1.8 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מכיל, התמונות מאד מאד מטושטשות

• הוסף לסימניות
..

..

קבצים מצורפים

• 427x288.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה