זה לא קשור לצניעות, זה קשור לעדינות!נכתב ע"י צברית;1715715:אין קשר בין תינוק עירום לצניעות,
כמו שאין קשר בין פרק כף יד ערומה לצניעות.
נכתב ע"י עדין;1715722:זה לא קשור לצניעות, זה קשור לעדינות!
זה בדיחה או מה?נכתב ע"י רוצה טוב;1715720:"כת השאלים"
אין כאן ויכוח!נכתב ע"י צברית;1715728:בעינייך (ובעיניי עוד אנשים)
אבל מנגד יש הרבה אנשים שזה ממש ממש לא מפריע להם,
ואין לך שום זכות לכפות את דעתך עלייהם בטענה של "עדינות"
מותר להגיד ברכה מול תינוק חצי עירום? כן.
בזה תם הויכוח.
עדיין אף אחד לא ענה לי!נכתב ע"י עדין;1715700:אם זה רק עניין של מטורפים מדוע בעיתונים החרדים המודרניים זה לא נכנס?
נכתב ע"י עדין;1715734:אין כאן ויכוח!
אני רק בקשתי מההנהלה שתבהיר את דעתה בעניין!
אף אחד לא יביא את הילד שלו כך לבית כנסת (אפי' שאין בעיה ע"פ ההלכה).נכתב ע"י צברית;1715728:בעינייך (ובעיניי עוד אנשים)
בזה תם הויכוח.
משום מה בהבהרה הם כתבו רק בן יום\שבוע\חודש. שיוסיפו גם שנה ושלוש שנים!נכתב ע"י צברית;1715739:היא הבהירה ממזמן,
ומבהירה כל היום בזה שלא מוחקת שום אשכול של עירום.
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1715704:ואני מבינה את חוסר הרגישות שלכן, כי גם אני הייתי במקום הזה
אבל תבינו שכשאתן מתלהבות מלהראות גוף ערום ומצלמות את זה יש פה הנאה מחוסר צניעות, וזה לא קשור לגיל, ולא למין
נכתב ע"י עדין;1715737:עדיין אף אחד לא ענה לי!
נכתב ע"י צברית;1715728:בעינייך (ובעיניי עוד אנשים)
בזה תם הויכוח.
נכתב ע"י עדין;1715741:אף אחד לא יביא את הילד שלו כך לבית כנסת (אפי' שאין בעיה ע"פ ההלכה).
אני כבר הבהרתי לעיל אני מדברת על העיתונים המודרניים!נכתב ע"י צברית;1715750:למה? כובע.
בעיתונים גם אין שיח בין נשים לגברים, וחלקם גם לא מכניסים את המילה "איטנטרנט" נו ואז???
נכתב ע"י עדין;1715741:אף אחד לא יביא את הילד שלו כך לבית כנסת (אפי' שאין בעיה ע"פ ההלכה).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים