עזרה תמונה של תפילין

• הוסף לסימניות
יש לי את התמונה הזו שהיא מאד יפה אבל האיכות נמוכה
אשמח לתמונה יפה באיכות גבוהה
379957-a29580ac7e607b41d29635feed74e797.jpg

תודה!

קבצים מצורפים

• icons_c_-02.png
    icons_c_-02.png
    KB 16.3 · צפיות: 3,120
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני לא מצליחה להוריד את התמונה..
ואני צריכה אותה דחוווווווווף
יש מצב שמישהי שולחת לי למייל??? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המון תודות

• הוסף לסימניות
עולה על האשכול--- אני צריכה דחוף תמונה של תפילין,
מי שיכול לשלוח לי למייל מאד יעזור לי!!
תודה רבה!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מצו''ב כרטיסי שנה טובה לקראת השנה המתקרבת ובאה שעיצבתי עם החומר שDasiB תודה רבה
כרטיס ברכה  עם חתימה 3.jpg.pngכרטיס ברכה  עם חתימה1.jpg.pngכרטיס ברכה עם חתימה 2.jpg.pngאהבתם פנו עוד היום אלי ואעצב לכם כרטיס ברכה מעוצב לפי טעמכם 058-4129055 (אביגדור) אשמח לקבל הערות והארות

• הוסף לסימניות
מצו''ב כרטיסי שנה טובה לקראת השנה המתקרבת ובאה שעיצבתי עם החומר שDasiB תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 712001צפה בקובץ המצורף 712002צפה בקובץ המצורף 712003אהבתם פנו עוד היום אלי ואעצב לכם כרטיס ברכה מעוצב לפי טעמכם 058-4129055 (אביגדור) אשמח לקבל הערות והארות
פשש איזה יופי הכתב לדעתי גדול מדי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• רקע.ai
    2.4 MB · צפיות: 894

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה