כללי תמונה שנה טובה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם...

לגבי הצילום והעיצוב..

קבצים מצורפים

• שמוליק.jpg
    3.8 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מתוק!!
נסי להוריד את הטשטוש מעל הדמות שברקע....

• הוסף לסימניות
חמוד מאד מאד
ילד מתוק

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק!!
גם אני חושבת שהטשטוש קצת מציק בעיניים

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
גם אני לא הייתי מטשטשת. מקסימום טשטוש במעבר שמה שמתחת לתמונות האחרות יהיה מטושטש, אבל הדמות תשאר חדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1377925:
חמוד מאד
גם אני לא הייתי מטשטשת. מקסימום טשטוש במעבר שמה שמתחת לתמונות האחרות יהיה מטושטש, אבל הדמות תשאר חדה.

איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• טשטוש1.png
    700 ביטים · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נואו!
הרבה יותר פשוט:
הופכים את התמונה לאובייקט חכם
על האובייקט חכם עושים גאוסיין בלור
ואז יש אפשרות של מסכה לאפקט, פשוט עוברים עם מברשת שחורה/לבנה רכה איפה שרוצים ואיפה שלא, או שעושים גרדיאנט של שחור - לבן.

בצורה כזאת גם אפשר אחרי החלת האפקט לשנות את רמת הטשטוש שרוצים ע"י לחיצה פעמיים על האייקון שבשכבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה