תמונה שפרסמתי בעבר -ותקנתי

• הוסף לסימניות
פרסמתי בעבר את תמונות בני וקיבלתי חוו"ד עכשיו תיקנתי תמונה אחת ורציתי לקבל חוו"ד איך זה.

קבצים מצורפים

• ערוך.jpg
    1.5 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה.
פלש מוקפץ?
נראה שתיקנו משהוא במצח בין הגבות, אבל עדיין התמונה שרופה.

• הוסף לסימניות
מתוק מאוד.
התמונה שרופה אם יש לך קובץ RAW , אפשר לתקן.

• הוסף לסימניות
בד"כ אני אוהב רקע שרוף, אבל כאן זה אובר.
השמיכה לא רואים אותה, נראה שמישהו "נגס" בתינוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;695202:
תמונה יפה.
פלש מוקפץ?
נראה שתיקנו משהוא במצח בין הגבות, אבל עדיין התמונה שרופה.

ללא פלש וללא תיקון, תאורת פלורסנט רגילה. מה ניתן לעשות כדי שלא יהיה שרוף?
לתקן בפוטושופ בריפוי?
תודה על ההגבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;695817:
בד"כ אני אוהב רקע שרוף, אבל כאן זה אובר.
השמיכה לא רואים אותה, נראה שמישהו "נגס" בתינוק.

יכול להיות.
אבל אני ערכתי בפוטושופ וצבעתי את הרקע והמגבת בלבן בגלל שכשהעליתי פעם קודמת את התמונה כתבו לי שהתמונה נוטה לורדרדות.

• הוסף לסימניות
תיקנתי, איך זה?

אחרי תיקון של פוטושופ.
לשיקולכם...
ואיך התמונה הזו?(בכוונה שרפתי)

קבצים מצורפים

• ערוך.jpg
    1.5 MB · צפיות: 21
  • CSC_0184.JPG
    2.8 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
התמונה השניה ממש לא טובה לדעתי, לא הייתי שמה באלבום.
התינוק בובה והתמונה הראשונה מאד חמודה, אבל מה ז"א ששרפת בכונה? צילמת בכוונה שרוף או צבעת בפוטושופ? כבר התבלבלתי
לדעתי זה מידי לבן

• הוסף לסימניות
בתמונה השניה איבדת חצי מהפנים, חבל!

• הוסף לסימניות
מתוק לגמרי, אבל כדאי להוסיף מאחוריו רקע כהה להקפיץ אותו

• הוסף לסימניות
לא מבינה מה היופי בתמונות ככה שרופות עד כך.. הילד כאילו יצא מאיזה לא יודעת, מסכן באמת! כזה חמוד. אל תהרסי אותו.. ;) הלאה, בקשר לתמונה השניה עם החצי פרצוף- לא עובר מסך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה