כללי תמונה תינוק

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונה של תינוק(ת) עדיף, מתוקה וחייכנית, לבושה יפה. בתנוחה של כמו יושנת אבל עיניים פתוחות. (לפרסומת לבגדי ילדים ותינוקות)
תודה

• הוסף לסימניות
אלה תעזורנה?
יכול להיות שיש לי עוד, אם זה לא יספיק יידעי אותי ואשלח לך עוד כמה

קבצים מצורפים

• 507414_91776999.jpg
    KB 448.5 · צפיות: 36
  • תינוק עם בובה.jpg
    3.2 MB · צפיות: 41
  • 674511_75519647.jpg
    KB 540.8 · צפיות: 35
  • 848712_70249794.jpg
    KB 456.2 · צפיות: 31
  • 1031202_64743774.jpg
    2.2 MB · צפיות: 37
  • shutterstock_10316242_1_1.jpg
    KB 610.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תודה,
זה לא מה שאני מחפשת, התמונה השלישית בערך מה שאני צריכה, אבל יותר לבושה וחמודה, אולי עם סרט בשיער? בגד יפה? רקע יפה?
אודה לכל מי שיכול לסייע לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;595337:
תודה,
זה לא מה שאני מחפשת, התמונה השלישית בערך מה שאני צריכה, אבל יותר לבושה וחמודה, אולי עם סרט בשיער? בגד יפה? רקע יפה?
אודה לכל מי שיכול לסייע לי!

כזה כיוון?

קבצים מצורפים

• IMG_4240.jpg
    KB 480.5 · צפיות: 33
  • DSC_1632.jpg
    2.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון מעולה,
תודה...

• הוסף לסימניות
אלו תמונות של הבת שלך?
יפה שאת נותנת אותה לפרסומות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;595545:
אלו תמונות של הבת שלך?
יפה שאת נותנת אותה לפרסומות...

לא נותנת, לכן שאלתי מה את הולכת לשעות עם התמונה הזו?
ובכמה?

• הוסף לסימניות
נא לא לפחד...
בסוף לא השתמשתי.....
בכל אופן תודה!...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה