• הוסף לסימניות
תנו חו"ד

קבצים מצורפים

• DSCF5874.jpg
    2.5 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אשדוד!
התאורה מעצבנת והגדר לא נכנסת בכל התמונה.

• הוסף לסימניות
נכון זה אשדוד...

אולי התמונה הזו יותר טובה?

• הוסף לסימניות
ףך

קבצים מצורפים

• DSCF5875.jpg
    2.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
משביל להגדיר את טיב המטרה, צריך קודם לדעת מה המטרה, וחוץ מזה שהתמונה מטושטשת ועדיף היה להשתמש בחצובה.

• הוסף לסימניות
אני מבקשת חו"ד לגבי הקומפוזיציה והתאורה, אני יודעת שהתמונה מעט מטושטשת, היא צולמה בחורף במצלמה מאוד פשוטה ולפני שלמדתי ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחמה וואקס;793169:
אני מבקשת חו"ד לגבי הקומפוזיציה והתאורה, אני יודעת שהתמונה מעט מטושטשת, היא צולמה בחורף במצלמה מאוד פשוטה ולפני שלמדתי ...

אני לא מבין דבר אחד.
עכשיו שאת כבר למדת את יודעת שהתמונה הזו לא עומדת בשום קריטריונים של פורום מקצועי. אז למה להעלות תמונות מלפני שהיית מקצועית??? זה פוגע בצלמים שרוצים ומנסים להשתפר ברמה גבוהה יותר.!

תעלי תמונות שצילמת במצלמה מקצועית בתנאים נכונים. ונשמח לתת חוו"ד .

וסליחה על ההתקפה!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השילוב של הגדר עם הצל הלילי...

• הוסף לסימניות
לפי ההסבר שלך ניכר שיש לך ראיה אמנותית, אבל בשעתו לא היו לך מספיק כלים בכדי לממש את זה. אני מניחה שאם תצאי כעת או בעוד מספר שיעורים לאותו מקום ובאותה שעה תצליחי להביא תוצר איכותי במיוחד.
ואגב אהבתי את השם שבחרת לעצמך, ממש יפה.

• הוסף לסימניות
תמונה סתמית ולא מעניינת

הדבר שמצא חן בעיני הוא חיפוש אחר הלא שגרתי והשונה
זה טוב לפיתוח הראיה הצילומית ומאוד חשוב
בהצלחה
מוטי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה