• הוסף לסימניות
עשיתי סטודיו לבני לפני החלאקה אצל צלמת בשם אושרית אברגיל מבית שמש
סוף הדרך של תמונות
מומלץ הצילומי חוץ מדהימים

• הוסף לסימניות
זה נראה בת.
איזה מאמי, הרבה נחת.
את עושה לה פרסומת או שהיא ביקשה להעלות לחוות דעת? המטרה שלך לא מובנת.

• הוסף לסימניות
כל מי שמעלה בפורום מעלה לפרסומת ?!מה הקשר??
עשיתי לבני סטודיו והתלהבתי החלטתי לשתף אתכם וענין אותי אם הצילום ברמה או שאני סתם מתלהבת
אם מטרתי היתה פרסום הייתי מעלה עוד
אני בדר"כ לא מעלה תמונות ולכן העלתי תמונה שחור אפור שלא כ"כ מזוהה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;871937:
כל מי שמעלה בפורום מעלה לפרסומת ?!מה הקשר??
עשיתי לבני סטודיו והתלהבתי החלטתי לשתף אתכם וענין אותי אם הצילום ברמה או שאני סתם מתלהבת
אם מטרתי היתה פרסום הייתי מעלה עוד
אני בדר"כ לא מעלה תמונות ולכן העלתי תמונה שחור אפור שלא כ"כ מזוהה

כל אחד מפרסם את עצמו... לא אחרים...
אושרית אכן מצלמת מדהים (אפילו חיים יכול להעיד שאמרתי לו את זה השבוע...)
הבן שלך ממש חמוד! (יכול להיות שרצית חוו"ד עליו?.... ;) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;871941:
כל אחד מפרסם את עצמו... לא אחרים...
אושרית אכן מצלמת מדהים (אפילו חיים יכול להעיד שאמרתי לו את זה השבוע...)

הבן שלך ממש חמוד! (יכול להיות שרצית חוו"ד עליו?.... ;) )[/QUOTE]
סוף סוף משהו הבין אותי....

• הוסף לסימניות
הקטן מקסים...

הפנים נראות מאופרות סטייל השנים המוקדמות של המאה הקודמת. במיוחד דומה לסוג אוכלוסיה מסויימת ביפן לפני כמה עשרות שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה