כללי תמונות אדמורי גור

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
(לאחר חיפוש) - דרושות בדחיפות תמונות (באיכות גבוהה) משולשלת אדמורי גור, ושל בתי המדרשות של גור מן העבר ומן ההווה תודה מראש

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• ger chasuna 062.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 111
  • הוסף לסימניות
תמונות של האדמור"ים ביחד ולחוד...

קבצים מצורפים

• 12 לב שמחה + פני מנחם.jpg
    KB 113.3 · צפיות: 87
  • 1בית ישראל.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 71
  • 1 אמרי אמת בית ישראל פני מנחם.jpg
    KB 60.4 · צפיות: 75
  • 24 בית ישראל + לב שמחה.jpg
    KB 149.2 · צפיות: 70
  • 38 אמרי אמת + בית ישראל.jpg
    KB 172.2 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
הנה עוד....

קבצים מצורפים

• 25 לב שמחה_2.jpg
    KB 164.9 · צפיות: 84
  • תמונה 22.jpg
    KB 27.9 · צפיות: 81
  • תמונה 6.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 75
  • בית גור פולין.jpg
    KB 661.6 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
הנה עוד....

קבצים מצורפים

• scan0001.jpg
    1 MB · צפיות: 98
  • scan0008.jpg
    KB 737.3 · צפיות: 78
  • scan.jpg
    2.3 MB · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
יישר כח גדול לכולם. שי דרומי האם יש לך את התמונה באיכות גבוהה יותר? כמו"כ סליחה על הטרחה אבל דרושות תמונות נוספות היות ומדובר לצורך הדפסה בגדול חשובה לי איכות התמונות ושוב תודה

• הוסף לסימניות
חלק מהתמונות שהעלתי, בעיקר התמונות של בית המדרש בפולין, הן תמונות נדירות מאד, שלא מאמינה שיש אותן באיכות גבוהה יותר, אני חפשתי אותם שעות, בשביל שעור מבחן שמסרתי, וזה האיכות שמצאתי...
בכל אופן גם אני אשמח לראות תמונות באיכות גבוהה יותר...

• הוסף לסימניות
אין מילים על נדיבותך הרבה, אכן תמונות נדירות ואיכותיות אשמח להכיר לך טובה בהזדמנות ...

• הוסף לסימניות
bro לא היית צריכה תמונה של ה"פני מנחם" לשיעור מבחן ?...

• הוסף לסימניות
השעור שלי היה בעקרון על הא"אמרי אמת" אבל, אספתי תמונות של כל האדמור"ים כבר, אבל, אחפש לך אולי אמצא עוד תמונות של הפני מנחם....

• הוסף לסימניות
חלק מהתמונות סרקתי לכבודך, וחלק קרדיט לאתר בחדרי חרדים....

קבצים מצורפים

• הפני מנחם1.jpg
    2.4 MB · צפיות: 82
  • 7a35bf9d676ede72f6ac99b14334a0bc.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 79
  • orig_6D645C5E307B43548E289B15BA629DBF.jpg
    KB 353.8 · צפיות: 71
  • הפני מנחם2.jpg
    2.4 MB · צפיות: 69
  • orig_206546E124CD4C9BA49ED6EBFC84C615.jpg
    1 MB · צפיות: 68
  • הפני מנחם3.jpg
    2.6 MB · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
לפחות תגלי לי מה את עושה עם זה!

• הוסף לסימניות
כשאסיים אשלח לך דוגמא באישי בל"נ. ד"א נזכרתי בקרוב משפחה שנסע שנה שעברה לפולין וצילם אתרים רבים ביניהם את ביהמ"ד של גור כשאקבל את התמונה אשלח לך אם את מעונינת. בהזדמנות זו - האם את יודעת היכן אוכל להשיג תמונות בית המדרש ברלב"ח ותמונת ביהמ"ד החדש?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי איפה אפשר להשיג תמונות כאלו, אבל, זה כבר בעיה קטנה, סעי לירושלים או שלחי שגריר, ופשוט תצלמי, לסוע לפולין זה קצת יותר רחוק....
אשמח מאד לקבל תמונה איכותית של ביהמ"ד כמו שהוא היום, את מבינה שהתמונות שאני שלחתי לך הן ביהמ"ד בפולין לפני שנים, לא היום....
ואשמח מאד שתשלחי לי באישי דוגמא מהעבודה שתעשי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה