כללי תמונות אדמו"ר(ים) עתיקה

• הוסף לסימניות
לאוו דווקא ברורה,
לא של אדמו"ר ספציפי,
עדיפות לסצנה בה מלווה הרבן בשני מלווים (+-) וכד' (אולי בעת נופש?..),
עדיפות לעתיקה - ישנה.
בקיצור, אדמו"רישדיגע תמונה..

יישר כח מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי של מרן האמרי אמת מגור. בסדר?

• הוסף לסימניות
הכל טוב.
כולם צדיקים, כולם חסידים.

תודה.

• הוסף לסימניות
הייתי שולח לך, אך אני מפחד משימוש ציני בתמונה - - :) [עיין ערך ההודעות של הרשל'ה]

------
בל"נ, אערוך חיפוש במאגר התמונות.

• הוסף לסימניות
הרשל'ה אני מעלה פה את כתובת המייל שלי ושלח לי הודעה ואשלח לך הודעה חוזרת עם תמונות. להעלות לפה תמונות זה פשוט סיוט.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אני מחכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;332044:
הייתי שולח לך, אך אני מפחד משימוש ציני בתמונה - - :) [עיין ערך ההודעות של הרשל'ה]

------
בל"נ, אערוך חיפוש במאגר התמונות.

ח"ו!..

זה ליטאים שאני צוחק עליהם, עם חסידים אין לי בעיה.

סתם, אין לי בעיה עם שום יהודי.
לרובם יש בעיה עם עצמם. [עיין ערך ההודעות של cmyk]:)

• הוסף לסימניות
הנה, מצאתי תמונה כדרישתך, וגם מטושטשת - -

תוכל לבחור בעצמך מי האדמו"ר ומי המלווים -

קבצים מצורפים

• זקני חסידי טברי.JPG
    2.2 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
י פ ה מ א ד !..

תודה.

עוד.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;332050:
ח"ו!..
זה ליטאים שאני צוחק עליהם, עם חסידים אין לי בעיה.
סתם, אין לי בעיה עם שום יהודי.
לרובם יש בעיה עם עצמם. [עיין ערך ההודעות של cmyk]:)

הערשל, יתכן שלא הבנת אותי כדבעי. כשכתבתי עיין ערך וכו' התכוונתי להודעות עם משלי האדמורי"ם והחסידיות, ולא לכלל ההודעות שלך!

• הוסף לסימניות
זה בסיידר, לא יחסתי שום כוונה פוגעת.
שוב תודה על התמונה הנפלאה.

• הוסף לסימניות
אם אתה כ"כ מפציר, אז יש ברשותי תמונות יותר רשמיים[שאותם לא אעלה לאתר] תכתוב לי את מטרתך ואז אדע אם אני יכול להעביר אותם.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור

קבצים מצורפים

• 040818_115631-382_munkatch.jpg
    KB 98.3 · צפיות: 15
  • חבד בויאן.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 16
  • Bar-ber25.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 13
  • 52.jpg
    KB 6.7 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה