תמונות איכותיות של רבנים ומקומות קדושים - איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות תמונות איכותיות של רבנים ושל המקומות הקדושים. (תמונות מסויימות)

איפה אני יכולה להשיג??
צלמים/אתרים??

אשמח לשמוע
תודה

לא ידעתי באיזה פורום לשאול, אולי בפורום צילום?!

• הוסף לסימניות
תמונות איכותיות

חסום לי.

אולי אפרט ויהיה כאן מישהו שיוכל לסייע לי.
אני צריכה תמונות איכותיות (לכרזה בגודל מטר) של:
כותל
קבר ר' שמעון בר יוחאי
קבר רחל

תמונות שרואים את העמל בתורה של:
הרב אליישיב זצ"ל
הרב שטיינמן שליט"א / הרב קנייבסקי שליט"א
הרב בן ציון אבא שאול (או רב גדול אחר)

תודה!

• הוסף לסימניות
תמונות מקומות הקדושים ורבנים

???

אף אחד לא יכול להדריך אותי?
אמרו לי בpicjew אבל אין שם את כל התמונות, יש עוד אתרים יהודיים?

אין כאן איזה צלם שיש לו אחת מהתמונות הנ"ל למכור??

אשמח לכל עזרה והכונה
תודה

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק באשכול של רמי שרעבי, יש שם הרבה תמונות איכותיות חינם.
אשריהם ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מכל הלב;1073253:
כדאי לבדוק באשכול של רמי שרעבי, יש שם הרבה תמונות איכותיות חינם.
אשריהם ישראל.
איפה זה?

• הוסף לסימניות
של מירון יש כאן באשכול התמונות שעלתי לטובת כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה