תמונות "אסקי"

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות מספר תמונות מאסקי:
רוגלה
צלחת מרק
חלה/ לחמניה
עוגה
קינוח
פתיתים/ אטריות...

בקיצור-
כל מה שקשור לספר מתכונים...

תודה רבה לכל המסייעים עם לב טוב!!!

המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מי שיש לו לב טוב
יחשוב על יוצרת אסקי ועל זכויות היוצרים שיש לדבר,

את יכולה לפנות ישירות אליה או לקנות ממנה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שאלתי רב גדול והוא אמר שכיום זו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה- ואין כמעט אנשים שאינם מעתיקים תמונות אלו.
וגם אם מישהו יעלה לי תמונות או ישלח לי למייל- לא מחייב שעל שלו לא חלים זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1252047:
שאלתי רב גדול והוא אמר שכיום זו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה- ואין כמעט אנשים שאינם מעתיקים תמונות אלו.
וגם אם מישהו יעלה לי תמונות או ישלח לי למייל- לא מחייב שעל שלו לא חלים זכויות יוצרים.

:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1252047:

את צודקת, מותר להעתיק ולהעביר הלאה.
רק אם תוכלי בבקשה כשאת מסיימת לערוך את מה שאת עובדת עליו, תשלחי לנו בבקשה 'לראות' את היצירה המוגמרת.
אנחנו רק נעתיק ונעביר אותה מאחד לשני בתפוצה גדולה - הרי זאת גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה....
אז מה אם עבדת על זה לפרנסתך...

• הוסף לסימניות
התפרסם באזורנו בערב ר"ה
שהציירת לא מוותרת למי שהשתמשה/משתמשת באיורי אסקי ללא תשלום,
היה שם מס' טלפון של קרובת משפחתה בארץ,
אצלה אפשר לרכוש את הדיסקים והספרים
ולשלם למי שהשתמשה באיוריה ללא רשות.
היה אפשר להגיע איתה להסדר על קניית הדיסקים ואז תמחל על שימוש ללא תשלום בעבר.

אני מעתיקה מקופסאת הדיסק את הטל בחו"ל:
4106539311
מייל:

• הוסף לסימניות
חברה, נסחפתם/ן...
אני בסך הכל צריכה את התמונות לשימוש אישי וחד פעמי ולא מתכוונת לעשות על זה אפילו לא פרוטה
כולכם/ן יכולים/ות להרגע ועדיף כמה שיותר מהר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1252078:
את צודקת, מותר להעתיק ולהעביר הלאה.
רק אם תוכלי בבקשה כשאת מסיימת לערוך את מה שאת עובדת עליו, תשלחי לנו בבקשה 'לראות' את היצירה המוגמרת.
אנחנו רק נעתיק ונעביר אותה מאחד לשני בתפוצה גדולה - הרי זאת גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה....
אז מה אם עבדת על זה לפרנסתך...

פרנסתי...
בדיחה מוצלחת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1252101:
התפרסם באזורנו בערב ר"ה
שהציירת לא מוותרת למי שהשתמשה/משתמשת באיורי אסקי ללא תשלום,
היה שם מס' טלפון של קרובת משפחתה בארץ,
אצלה אפשר לרכוש את הדיסקים והספרים
ולשלם למי שהשתמשה באיוריה ללא רשות.
היה אפשר להגיע איתה להסדר על קניית הדיסקים ואז תמחל על שימוש ללא תשלום בעבר.

אני מעתיקה מקופסאת הדיסק את הטל בחו"ל:
4106539311
מייל:

אכן, היא מקפידה מאוד על הזכויות, וזה גזל גמור!

המספר של קרובתה בארץ:
052-7661278

• הוסף לסימניות
היא מקפידה על הזכויות, שאלנו רב בזמנו ואכן נאלצנו לגנוז כמות גדולה של חוברות שהדפסנו עבור יריד צדקה.
תשאלי את הרב שלך.

• הוסף לסימניות
אולי תקראו את כל ההודעות שלי ואז תגיבו.
אני צריכה את זה לשימוש פ-ר-ט-י!!! (לכל אלה שקשה להם להבין...)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהחלט יכול להיות שאם תתקשרי ותבקשי רשות לשימוש פרטי יתנו לך,
אבל נראה לי שלפחות צריך לשאול.
כתבנו לך את דעת היוצרת, כיון שהיוצרת פרסמה שאינה מוחלת למשתמשים ללא קניה,
ועשי את כטוב בעיניך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה