כללי תמונות בגימייל

• הוסף לסימניות
איך מצרפים תמונה לגימייל, כך שתראה בגוף ההודעה?:confused:

• הוסף לסימניות
כדי לעשות זאת את צריכה לשנות את השפה של התיבה שלך לאנגלית, ואז להיכנס לLABS ושם לאפשר צירוף תמונות בגוף המייל. אח"כ להחזיר את השפה לעברית.

יתווסף לך אייקון קטן של תמונה בחלון כתיבת מייל חדש, ובלחיצה עליו תוכלי לצרף תמונה שתיראה בגוף ההודעה.

• הוסף לסימניות
שלום
naamah מה שכתבת כבר לא אקטואלי.
פשוט מאוד צריך לפתוח את הGMAIL בדפדפן גוגל כרום, ואז אוטומטית בכתיבת מייל יש לך בעריכה
אפשרות של הוספת תמונה בגוף ההודעה ולא כקובץ מצורף.

וכן גם בחתימה דרך ההגדרות של המייל אפשר דרך גוגל כרום בלבד.

• הוסף לסימניות
למה מה שכתבתי לא אקטואלי?
טוב לדעת שבגוגל כרום אפשר לעשות זאת בקלות, אבל חלקנו לא מעוניינים לעבור לגוגל כרום.
מה שכתבתי אקטואלי מאוד לדפדפנים אחרים.

• הוסף לסימניות
כך זה נראה

מקווה שעזרתי

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 88.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
למה רק בכרום?
אני רואה שגם באקפלורר בהגדרות הג'ימל הוא נותן למטה אפשרות חתימה-תמונה.

• הוסף לסימניות
סליחה

naamah את צודקת זה אפשרי גם בדרך שלך, אבל בכל מקרה גוגל כרום הוא הדפדפן הכי מהיר (הוכח בבדיקה) והוא גם כמעט לא לוקח כוח מהמערכת, ולכן זה לא מפריע שהוא על המחשב אבל הוא יכול לעזור במקרים כאלה למשל.

• הוסף לסימניות
עודכן!

באמת עכשיו אני רואה שgmail עידכנו גם לאקספלורר, לפני שבוע בערך זה לא עבד באקספלורר. תודה על העידכון

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים להוספת תמונה בחתימה?
כי לי זה נותן את האפשרות הזו אבל רק מתוך כתובת אינטרנט..

• הוסף לסימניות
חייב להיות אפשרי

אולי יש לך דפדפן ישן?

קבצים מצורפים

• 11 (2).jpg
    KB 110.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
גוגל כרום הוא דפדפן מהיר אבל הוא לא קליל כמו שאמרת (בדקי במערכת שלך בתהליכים)
והוא אוסף מידע על המשתמשים שלו
כך שאצלי הוא ממש ירד על הסף
אם כבר להשתמש אז בפורק של כרומיום מוכר בשם IRON אבל לדעתי הוא עדיין לא בשל עד אז מידורי שגם מאוד מאוד מהיר

• הוסף לסימניות
גוגל כרום הוא דפדפן מהיר אבל הוא לא קליל כמו שאמרת (בדקי במערכת שלך בתהליכים)
והוא אוסף מידע על המשתמשים שלו
כך שאצלי הוא ממש ירד על הסף

צודקת הוא באמת לוקח קצת זיכרון של המהירות.
אבל כבר אמרנו שזה התחיל לעבוד גם באקספלורר, אז זה לא משנה הרבה.
2- בקשר לאסיפת מידע, אני לא מבין למה צריך להתייחס לזה, מה זה משנה לנו? מספיק שיש לנו GMAIL וכבר יש להם מלא מידע עלינו, ממש לא מפריע לי שיהיה להם כפל מידע עליי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לגימייל הוא לא מכיל את כל המידע שלי
ואגב זה באמת סיבה מבחינתי לעבור מגימייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;479474:
אולי יש לך דפדפן ישן?

לא נראה לי ישן, המחשב אצלי כבר שנה וחצי ומאז לא עדכנתי, זה קשור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה