תמונות בדיסק

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
כמה לקוחות ביקשו חבילה זולה, הוצאתי חבילה של 10 תמונות בדיסק ללא פיתוח (כמובן מעובדות )
פיתאום אני פוגשת תמונות שלי שפותחו בפיתוח זול מאוד וזה נראה ממש לא טוב ולא מקצועי :cool:

(למשל הילד חתוך ברגלים או אפילו בראש או צבעים שונים לגמרי )
מהרתי לפתח את אותם תמונות בפיתוח שלי ההבדל - שמים וארץ
אז מה לא לתת יותר דיסקים?
נתקלתם אולי בבעיה הזה?
אני ממש מתוסכלת:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1038359:
מה דעתכם?
כמה לקוחות ביקשו חבילה זולה, הוצאתי חבילה של 10 תמונות בדיסק ללא פיתוח (כמובן מעובדות )
פיתאום אני פוגשת תמונות שלי שפותחו בפיתוח זול מאוד וזה נראה ממש לא טוב ולא מקצועי :cool:

(למשל הילד חתוך ברגלים או אפילו בראש או צבעים שונים לגמרי )
מהרתי לפתח את אותם תמונות בפיתוח שלי ההבדל - שמים וארץ
אז מה לא לתת יותר דיסקים?
נתקלתם אולי בבעיה הזה?
אני ממש מתוסכלת:(

ההדפסה שלך עולה כ"כ גרושים שזה פשוט לא שווה לאפשר ללקוח לקבל דיסק בלבד.
אצלי אפילו החבילה הכי בסיסית מכילה אלבום יחסית מושקע, כי אני לא סובלת אלבומי כיסים, אבל את לא חייבת ללכת לקיצוניות הזו. פשוט תעשי שהחבילה הכי בסיסית (מה שהם ביקשו שיהיה דיסק בלבד) - תכיל גם מה שנקרא "אלבום משוויצון", שזה אלבום פשוט של 10 התמונות. אפשר אפילו לשים אותן כפנקס ספירלה עם שקף קדמי מגן, כי אני אישית לא מכירה אלבום של 10 תמונות בלבד.
ככה יהיה ללקוח משהו מודפס ביד, ולא יגיעו אח"כ תלונות בסגנון "הצבעים לא טובים, התמונה לא חדה" כי הדפיסו בפוטו קטסטרופלי.
מי שיבקש להוריד את המשוויצון כדי להוזיל עלויות - תגידי לו שאת נותנת את המשוויצון בחינם כמתנה, אז הוא יכול לוותר עליו אבל חבל כי זה לא יוזיל עלויות.
(כמובן כן תתמחרי את זה בתוך החבילה. כלומר, את לא צריכה להפסיד על זה.)

• הוסף לסימניות
אני בחיים לא נותנת לפתח לבד!
כ"כ הרבה זמן לקח לי עד שהגעתי לפוטו איכותי
מה שעברתי בדרך... הכניס לי את התובנה הזו היטב לראש.

• הוסף לסימניות
אני מביאה כמובן מודפס אבל גם את התמונות המעובדות על דיסק + המלצה איפה לפתח עוד עותקים אם רוצים (מסבירה את המשמעות) בד"כ מקשיבים לי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1038425:
אני בחיים לא נותנת לפתח לבד!
כ"כ הרבה זמן לקח לי עד שהגעתי לפוטו איכותי
מה שעברתי בדרך... הכניס לי את התובנה הזו היטב לראש.
ה"פוטו האיכותי" נמצא בבני ברק?
- אשמח אם תמליצי לי.

• הוסף לסימניות
ה"פוטו האיכותי"- "פוטו איכות" :)

• הוסף לסימניות
האמת היא שיוצא לי לצלם בעיקר קבצים שהולכים לגרפיקה או לשימוש דיגיטלי ולא לפיתוח - כמו משפחות, כך שבד"כ אני לא מגיעה לסוגיא הזו.

יצא לי לפני תקופה לצלם משפחה של חברה, חצי מחווה - כי אני לא עושה כאלו דברים בד"כ, לא היתה לי סבלנות להתקשקש עם ההדפסה, והבאתי לה הכל על דיסק, היא הדפיסה דווקא ברשת מקובלת - אבל יצא זוועה (מבחינתי)
ניסיתי להדפיס לבד ויצא מעולה...

מאז למדתי שאו הכל או כלום... לא שווה בשום אופן לתת ללקוחות להדפיס לבד היכן שליבם חפץ, לפני שהם מקבלים תמונות מודפסות במראה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה