כללי תמונות בית המקדש כליו ועבודתם

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לקנות להורדה תמונות איורים וכדו' ואיפוא
יישר

• הוסף לסימניות
לא עולה לי פה
רשום לי מייל שלך בפרטי
ואשלח לך כל מה שיש לי
בהצלחה

קבצים מצורפים

• מנורה 1.jpg
    KB 631.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
עוד דוגמא
אם עולה בכלל

קבצים מצורפים

• מזבח.JPG
    KB 635.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נמאס לי!

ניסיתי לעלות תמונות כיווצתי לראר, היה גדול מדי, חילקתי לשתיים, ניסיתי לעלות לא עולה נותן הודעת שגיאה.
אז נ-מ-א-ס ל-י-!
החלטתי לעשות מעשה

ראיתי בפורום של נתיב שאחד פתח עבור חברי הפורום תיבת דואר-אימל בגימל ונתן את שם המשתמש והסיסמא באתר, כל אחד שרצה לעלות קובץ, נכנס עם שם המשתמש לאימל, והעלה את הרובץ כמו שמעלים לאימל, וכך החומר זמין לכולם ולא צריך לשלוח באופן אישי,
מצו"ב קובץ ובתוכו רשומים שם המשתמש והסיסמא, אני התחלתי והעלתי את כלי המקדש שהיו לי.

מקוה שתהנו!!!

צפה בקובץ המצורף 46999

קבצים מצורפים

• תיבת דואר.doc
    KB 19.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הנה מקווה שעזרתי

קבצים מצורפים

• תיקיה חדשה (5).rar
    KB 189.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש לי עוד כל מיני צור קשר ב- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אווווף.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה