תמונות במצלמה לאחר שיחזור

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס ששחזרתי (בהצלחה) תמונות, וחשוב לי שיוכלו לראות את התמונות במצלמה, הבעיה שבמצלמה אפשר לראות רק את הקובץ (שם הקובץ) שנוצר במצלמה, יש לזה פיתרון?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
תפנה אלי לשיחזור מוצלח של תמונות ולא של שמות קבצים ו"בהצלחה"...
052-7134596

• הוסף לסימניות
תפנה אלי לשיחזור מוצלח של תמונות ולא של שמות קבצים ו"בהצלחה"...
052-7134596
ואיך בדיוק זה עונה לבעיה?

יש לי כרטיס ששחזרתי (בהצלחה) תמונות, וחשוב לי שיוכלו לראות את התמונות במצלמה, הבעיה שבמצלמה אפשר לראות רק את הקובץ (שם הקובץ) שנוצר במצלמה, יש לזה פיתרון?
דיברו פה בעבר שלאחר הוצאת תמונות ממצלמה - לא ניתן להחזיר אותם פנימה בצורה שהמצלמה תקרא את זה, חוץ מדגם אחד.
@יוסי מחשבים אתה זוכר?

• הוסף לסימניות
וכנראה זה לא sx710

• הוסף לסימניות
דיברו פה בעבר שלאחר הוצאת תמונות ממצלמה - לא ניתן להחזיר אותם פנימה בצורה שהמצלמה תקרא את זה, חוץ מדגם אחד.
@יוסי מחשבים אתה זוכר?
דיברו כאן כמה פעמים.

תמונות אפשר בד''כ בדגמים המתקדמים של קנון ע''י הכנסה לתיקייה קיימת שהמצלמה יצרה, ושינוי שמות הקבצים.

לא יודע אם זה עובד גם אחרי שחזור.

סרטים זה נדיר מאוד שאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה