- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חופית;993072:מאד מאד יפה!
מפריע לי קצת החדות
נכתב ע"י 0405;993083:לדעתי חמוד ככה שהכיפה זזה לה קצת אבל באמת משהו באור או בחדות ו(זה בגלל שראיתי תמונות שלך
ואת הרמה שלך )
נכתב ע"י פוסטר;993360:מנסיון שלכם, מה הגודל המומלץ לקבוע לתמונה? (דרך פוטושופ כמובן)
הגודל הנוכחי הוא 500*750.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;993422:כשהעלתי על 800 - 600 גם לא הייתי מרוצה מהחדות
עכשיו אני מקטינה בערך - 1200 (והשני משתנה בהתאם לא זוכרת בדיוק...)
וזה נראה בסדר
חוץ מזה שהתמונות שהעלת - לפחות אצלי נראות חדות כתער ומדהימות ממש (כשאני מגדילה)
נכתב ע"י צילומית;993564:פוסטר,זה הבן שלך נכון?
אז מותר לך לאהוב את הכיפה איפה ואיך שאת אוהבת
חכי, תצלמי ילדים של אמהות אחרות וזה יפריע להם.
נתתי לך מהנסיון שלי,את לא חייבת לקנות........
צילמתי השבוע ילדים עם כפול שיער בלי סיכות.
אם הוא קופץ ורוקד ובורח בטוח זה נופל אבל כשהוא עומד ומצביע על א'?
נכתב ע"י מילכי;993623:פוסטר, מצליחים להכעיס אותך כאן
הגודל המומלץ להקטנה הוא : 1200*900
ילד פשוט מטריף!!!
שיהיה לך ממנו הרבה נחת.
באיזו עדשה את משתמשת?
נכתב ע"י מעיינות21;993639:וואי מרגלית אילו תמונות מהממות!
כזה יופי יהודי אמיתי!
נהנתי מאוד לראות תתמונות! כל הכבוד!
יאללה מחכה ללפני ואחרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים