תמונות בשביל הנשמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;993639:
וואי מרגלית אילו תמונות מהממות!
כזה יופי יהודי אמיתי!
נהנתי מאוד לראות תתמונות! כל הכבוד!
יאללה מחכה ללפני ואחרי[/QUOTE
;)
;)
את צודקת בכל מילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;993120:
אין על הילד הזה (ועל אמא שלו!!!)
מושלם!!

ובקטנה- התמונות טיפה צהובות מידי לדעתי

תודה על המחמאות, בקשר לילד אני מסכימה עם כל מילה, בקשר לאמא אני בספקות...;)
בחרתי דווקא את הגוון הזה של התמונה, כי אני אוהבת שזה משדר חום וקירבה, אם אני אקרר את התמונה, זה יהפך ליותר דוגמני ומרוחק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;993645:
גם אני כבר מחכה:p

:eek::rolleyes:
זה חדש לי!
אז אם את כבר מחכה כנראה באמת הגיע הזמן...יאללה ל"ג עוד שניה וחצי, תריצי עוד 200-300 תמונות ללפני כי בע"ה יהיו עוד שנים רבות בריאות שמחות נעימות וטובות אחרי!

הרבה נחת ממנו ומכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;993679:
:eek::rolleyes:
זה חדש לי!
אז אם את כבר מחכה כנראה באמת הגיע הזמן...יאללה ל"ג עוד שניה וחצי, תריצי עוד 200-300 תמונות ללפני כי בע"ה יהיו עוד שנים רבות בריאות שמחות נעימות וטובות אחרי!

הרבה נחת ממנו ומכולם!

רציתי רק עוד 20-30 טובות בסטודיו,
אבל הוא החליט שהוא יוצא לפנסיה מוקדמת.
אני אכבד את בקשתו (אני מקווה שאצליח להתאפק:eek:)

• הוסף לסימניות
די איך את מצליחה לעשות את זה ?את אלופה!
הבן שלי לא מסכים לי!הוא עושה ממני............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;993719:
די איך את מצליחה לעשות את זה ?את אלופה!
הבן שלי לא מסכים לי!הוא עושה ממני............

חבל שאי אפשר לצרף סרטון מאחורי הקלעים...
גם שלי עקשן לא קטן, מתברר שאמא שלו עקשנית קצת יותר:D

את מוזמנת לבוא אלי לסטודיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;993722:
חבל שאי אפשר לצרף סרטון מאחורי הקלעים...
גם שלי עקשן לא קטן, מתברר שאמא שלו עקשנית קצת יותר:D

את מוזמנת לבוא אלי לסטודיו.
תאמיני לי שאני ממש מיואשת...............:D:(:cool::rolleyes::confused::mad::eek::eek:
(אם היה עוד אחד בוכה הייתי שמה)-סתם על תקחי את זה קשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;993729:
תאמיני לי שאני ממש מיואשת...............:D:(:cool::rolleyes::confused::mad::eek::eek:
(אם היה עוד אחד בוכה הייתי שמה)-סתם על תקחי את זה קשה

דווקא אני ממש מזדהה אם מה שאת כותבת, מאוד קשה להיות גם האמא וגם הצלמת.
היו לי עוד כל כך הרבה תוכניות לגביו, ויש לי עוד רקעים שלא עשיתי עליהם אפילו תמונה אחת (מי מדבר על משפחתיות, ועל האחים והאחיות)

• הוסף לסימניות
משהו כן הצלחתי!אשמח לקבל חוות דעת בשרשור שאפתח בנפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה