כללי תמונות דפים, חוברות, ספרים

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרוש לי, בבקשה, כמה שיותר מהר!

• הוסף לסימניות
אולי באמת מישהו יאמר לי פעם אחת ולתמיד, האם האתר חינמי? אם כן, איך נרשמים? (הוראות מפורטות בבקשה!)
ואיך מזהים תמונה חינמית או לא?
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
האתר ברובו חינמי חוץ מהשורה הראשונה בד"כ שאלו תמונות בתשלום, אפשר לזהות ע"י סימן המים שעליהם.

• הוסף לסימניות
ריקי
הסיסמא שנתן כאן אחד החברים היא:
שם:sample
סיסמא: 12341234

אפשר ברישום קצר לאתר
להכנס עם שם וסיסמא אישיים.

• הוסף לסימניות
קחי שם משתמש וסיסמא:
neomi
123456

ההרשמהדי פשוטה.
אם יהיה לי פנאי אני אעלה הדרכה.

• הוסף לסימניות
אה, כמעט שכחתי להעלות תמונות:
יש לי המון, בחרתי חלק קטן

• הוסף לסימניות
בגדול זה אתר "בן" של stock expert, והוא משמש ככלי לקידום מכירות.
חלק מהתמונות שם הם "עודפים" של stock expert
והרוב הם תמונות שהמשתמשים מעלים.
משתמשים שמעלים תמונות רשאים להוסיף הגבלה על ההורדה ולבחור בעצמם למי לאשר את ההורדה לאחר מילוי טופס שמסביר את מטרת ההורדה.
-שאר התמונות הם כמובן חינמיות.

שם משתמש וסיסמה נוספים:
koka
koka

• הוסף לסימניות
איפה שם משתמש? איפה סיסמא? רק אני קשת ההבנה שלא יודעת מה ואיך ואיפה? תסבירו בבקשה​

• הוסף לסימניות
בריבוע הראשון שם משתמש ובשני סיסמא

קבצים מצורפים

• ScreenShot046.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם

...אבל התמונות שאני מורידה הן באיכות מזעזעת, הדרך לשמירת התמונות היא קליק ימני ושמירה של התמונה, או שיש דרך אחרת, אם לא, מה הסיבה? זה לא יתכן שמורידים משם כאלו תמונות, זה ממש נורא!

• הוסף לסימניות
איך נרשמים? העלתי הדרכה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=263304#post263304
לוחצים על התמונה פעמיים ואז היא נפתחת בדף נפרד בענק.
אז שומרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה