- הוסף לסימניות
הוא ימליץ טוב בעדנו... אמן.
הסירטונים מיוטיוב חסומים לי.
אני מחפש הסרטה של הבלגן שהיה בכניסה האחורית של בית הקברות
יש הסרטות של הקבורה עצמה?? אשמח שמישהו יעלה
אנסה בהמשך להעלות לג'מבו.
אחיין שלי גם קיבל שם גז מדמיע ואשמח מאוד לקבל גם את הסירטונים המדוברים.אלו סרטונים שאני הסרטתי.
נקלעתי בטעות למוקד הבלגן, עד עכשיו לא ברור לי מי היה נגד מי.
עריכה: טוב, עכשיו אני שם לב שהסרטונים ה'רציניים' לא הועלו בכלל, כנראה כבדים מידי.
אנסה בהמשך להעלות לג'מבו.
אני בעצמי קיבלתי שם גז מדמיע.אחיין שלי גם קיבל שם גז מדמיע ואשמח מאוד לקבל גם את הסירטונים המדוברים.
כולנו מחכיםלא רואים את הגז מדמיע ב'לייב' כי אז הטלפון לא היה שורד, וכנראה גם לא אני, אבל רואים את הצרחות והבלגן מסביב..
אם זה יעזור, אעלה את זה לדרייב ואשלח קישור.
חסום בנטפרי
לאזה קישור לדרייב, בנטפרי אין גישה לדרייב?
אני מחפש הסרטה של הבלגן שהיה בכניסה האחורית של בית הקברות, שהשוטרים התיזו גז מדמיע.
היה שם אדם שהסריט הכל, אם למישהו יש את ההסרטה, אני מאוד אשמח לקבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים