תמונות חדר שינה - להתרשמות

• הוסף לסימניות
נשמח מאד לקבל תמונות של חדר שינה (2 מיטות + ארון + שידה), שעשוי מפרומיקה ולא מעץ מלא.
אנו לפני תכנון חדר ומחפשים רעיונות!!!
רוב תודות!

• הוסף לסימניות
בבקשה
קנינו אצל שפיצר רהיטים
לפני כשנה בערך

קבצים מצורפים

• מיטות.jpg
    KB 174.5 · צפיות: 51
  • ארון.jpg
    KB 166.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1524800:
בבקשה
קנינו אצל שפיצר רהיטים
לפני כשנה בערך

אני רואה בתמונה שישי לך את אותה הבעיה שיש לי
גם אני קניתי עכשיו חדר שינה, והוא ממוקם בממ"ד וראש המיטה מפריע לחלון להפתח.
תגידי יש לך פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
יש לי בצבע שמנת עם ניקל. מעניין אותך? אם כן, שלחי לי את המייל שלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בחדר שלי - יש לי גם הסקה בין המיטות (לא ממד) ולכן הזמנתי אצל נגר ראש מיטה אחד ארוך ונמוך - עד לגובה החלון, באמצע שמנו רשת מתכת דקורטיבית- כדי שההסקה תוכל להיות באמצע, לא להפריע למראה הרצוף של החדר, ובכל זאת- לאפשר להסקה לחמם.
אני חושבת שהפער ביחס לחדרים הקנויים לא היה כל כך גבוה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1524833:
אני רואה בתמונה שישי לך את אותה הבעיה שיש לי
גם אני קניתי עכשיו חדר שינה, והוא ממוקם בממ"ד וראש המיטה מפריע לחלון להפתח.
תגידי יש לך פתרון לזה?

בגלל שאני בדירה שכורה, עשיתי רגיל ולא הזמנתי ראש יותר נמוך.
בקיץ החלון פתוח לרווחה, ואני סוגרת רק את התריס, (ז"א החלון פתוח מאחורי ראש המיטה)
ובחורף פותחים רק טיפה כמה שאפשר עד הראש...

• הוסף לסימניות
עוד תמונות, מתחשק לכן להעלות??? תזכו למצוות...

• הוסף לסימניות
אני מוכרת חדר שינה חדש מהמם!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה