דרוש מידע תמונות חלאקה

• הוסף לסימניות
צהריים טובים :)
אשמח לקבל המלצה לצלמת לתמונות חלאקה.
אני די גמישה עם מיקום (מרכז/איזור אשדוד/ איזור ירושלים).
אני רוצה מישהי טובה
אבל---
תקרת התשלום שלי היא 1,000 ש"ח כולל אלבום.

אודה על כל תגובה מהלקוחות המרוצים או מהצלמות.

• הוסף לסימניות
חברה שלי עשתה אצל מירי שילוני מהפורום כאן והיתה מאוד מאוד מרוצה
המחירים שלה בסביבות ה800 לחבילה גדולה

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי באישי אזור ירושלים

• הוסף לסימניות
צהריים טובים :)
אשמח לקבל המלצה לצלמת לתמונות חלאקה.
אני די גמישה עם מיקום (מרכז/איזור אשדוד/ איזור ירושלים).
אני רוצה מישהי טובה
אבל---
תקרת התשלום שלי היא 1,000 ש"ח כולל אלבום.

אודה על כל תגובה מהלקוחות המרוצים או מהצלמות.

קופצת על האשכול...
אני גם לקראת חלאקה עוד כמה חודשים בעז"ה.
בן ראשון. ממש לא מבינה במחירים.
מענין אותי מאד מה פחות או יותר הטווח בין הצלמות הטובות. (לא מדברת על מתחילות ממש...)
1000 ש"ח זה נקרא זול?!?

• הוסף לסימניות
שלום
אני מצלמת צילומי חוץ במרכז ,
אפשר להתעניין בפרטי.
המחירים מאד משתנים מצלמת לצלמת 1000 ש"ח זה בהחלט סביר לחבילות מסוימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה