תמונות ילד חלאקה

• הוסף לסימניות
איך התמונות?מה דעתכם?
תודה מראש!!!​

• הוסף לסימניות
קולאז' חמוד,
אם כי בולט מאוד שיש חזרה על אותה תמונה.

• הוסף לסימניות
אינני צלמת. כאמא המביאה את ילדה לצלם/ת היה מפריע לי הצפיפות בכל תמונה - כאילו לא הילד הוא העיקר. (חוץ מהתמונה הגדולה יותר) זה קצת לא נותן לנשום לראות שהוא ממלא את כל התמונה - ואפילו לא כל ראשו... (העיקר בתמונות חלאקה זה השערות, לא? למה לא לתת להן יותר נוכחות?)

• הוסף לסימניות
כן, העניין הוא שהתמונה הגדולה היא תמונה שלמה והקטנות יותר משקפות את הילד

• הוסף לסימניות
יפה

הייתי מעדיף שהתאורה תגיע משמאל, מול המבט.

• הוסף לסימניות
מה עם 'ואהבת לרעך כמוך' תנו תגובות, תפרגנו!

• הוסף לסימניות
התמונות מדהימות אם כי חשבתי שאתה מחפש ביקורת וזה לא התחום שלי בכלל
אז קבל תשואות חן חן ובעיקר התמונה השמאלית

• הוסף לסימניות
מותק של ילד, מותק של הבעה (השמאלי)

• הוסף לסימניות
בשם האהבה ורק:

כפי שיוסי העיר מציק ששתי תמונות נמצאות באותו קולא'ז שמכיל בס"ה שלש תמונות.

החיתוך של התמונה מאד כואב ביד.

לא הייתי שם את הפוזה הזו כתמונה ראשית, זו פוזה נחמדה, אבל הייתי מעדיף שהתמונה המרכזית תהיה עם מבט של הילד למצלמה או שלפחות נראה את העיניים במבט לא אלכסוני.

לא יודע מה העניין של השעון,ף בכל מקרה הוא לא מוסיף באף תמונה, בין בתמונה הגדולה שהוא רק מציץ ולא ברור בכלל מה זה החפץ שנדחף בצד ובין בתמונה שכבר רואים שזה שעון אך הוא חתוך משמאל.

מה הסיפור של הרקע בתמונה השמאלית בפינה התחתונה?

התאורה רכה ונעימה, במקרה של צילום עם כובע הייתי מוסיף תאורה מעט יותר מלמטה כדי ךמנוע את ההאפלה של השוליים.

בשם הפירגון:

בהצלחה!

:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה וישר כח על היעוץ , אשתדל לתקן ולהעלות שוב ואשמח גם לאחמ"כ לחוו"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה