כללי תמונות לפורים

• הוסף לסימניות
דרושות תמונות הקשורות לפורים לצורך עבודה (באיכות גבוהה)
תודה מראש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    7.2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
2 ליצנים - בתקווה שזה יעזור לך...

קבצים מצורפים

• clowns.rar
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מצאתי אתר אחד שמוכר תחפושות (לא בארץ)
בקיצור האתר מלא וגדוש בתמונות איכותיות ויפהפיות של ילדים מחופשים.
אני משתמשת בהם לעבודות יותר קטנות- כי אין לי מושג מה בקשר לזכויות יוצרים.
אם זה מעניין מישהו אעלה לינק

• הוסף לסימניות
תעלה, אנחנו מחכים...

• הוסף לסימניות
הנה האתר עצמו

באתר התמונות מופיעות באיכות נמוכה.
יש לגזור את שם התחפושת הרצויה כפי שהיא מופיעה באתר ולהדביק בגוגל- ולחפש תמונות גדולות במיוחד.

הנה למשל

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני היחידה שעובדת לפורים :)
זה כזה רחוק...

• הוסף לסימניות
כמה תמונות לפורים שהיה לי על המחשב

קבצים מצורפים

• Purim3.zip
    3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
שמתי בעבר באשכול המצורף פה ,אם אתה רוצה אשלח באיכות טובה

• הוסף לסימניות
אני צריך תמונות של עוד ליצנים. למי שיש בבקשה לעלות.
תודה לכם מראש

נ.ב. ובכלל תמונות לפורים

• הוסף לסימניות
WINE TASTER

קבצים מצורפים

• WINE TASTER.zip
    1.2 MB · צפיות: 24
  • WINE TASTER.jpg
    KB 26.2 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה