- הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1600742:והילדים? בני שנתיים וחצי??
כנראה שזה מה שהאמהות שלהם חושבות..
נכתב ע"י הגלים;1600742:והילדים? בני שנתיים וחצי??
נכתב ע"י יעל א;1600746:הנושא החיצוני במגזרים האלה הרבה פחות חשוב
נכתב ע"י הגלים;1600751:יש לי 5 אחיות במגזר החרדי-ליטאי-בני-ברקי
זה לא באמת חדש לי...
נכתב ע"י יונה יונה;1600775:קשקוש גמור.
נכתב ע"י יונה יונה;1600775:קשקוש גמור.
נו... אדרבה, אז מה אתה מתחיל לשאול שאלות?
אתה תשנה את העולם הזה? לא.
רק הוא יכול לשנות את עצמו- אם ירצה.
נכתב ע"י צברית;1600786:אני חושבת שהיא התכוונה למגזר החסידי....
שם באמת יותר קל לאנשים לא משו מבחינה חיצונית.
למה?
כנראה בגלל ששם בד"כ האמא היא זו שבוחרת... והיא לא לגמרי מבינה בגברים.
נכתב ע"י יעל א;1600788:את לא צודקת לדעתי ואת זה אמרו לי בחורות חסידיות בעצמן.
חשוב להם הטיפוח וההשקעה פחות הנתונים.
ולא צריך לשנות מסורת יפה ועתיקה, גם אם אני לא שייכת אליה. היא הולידה משפחות לתפארת עם הרבה אהבה.
נכתב ע"י EC;1600755:כנראה שזה מה שהאמהות שלהם חושבות..
נכתב ע"י אושמוש;1600819:אומנם אינני מתחום הצילום.
אבל לדעתי רקע לבן עדיף.
נכתב ע"י הגלים;1600811:שוב- ומה עם הילדים?
אם ילד מספיק בוגר כדי לשאת איזה ולנהל בית הוא מספיק עצמאי כדי לפעול לטובת מה שהוא רוצה.
נכתב ע"י אושמוש;1600819:אומנם אינני מתחום הצילום.
אבל לדעתי רקע לבן עדיף.
נכתב ע"י יעל א;1600828:סליחה על הבוטות:
מי אתם שתהיו יותר חכמים מציבור חסידי שלם ומנהיגיו?
אני ליטאית גמורה והרבה דברים לא מבינה, אבל צרם לי.
נכתב ע"י יונה יונה;1600838:אגב יעל,
שאני אומרת יפה אני לא מתכונת לשום נתון מוחלט.
יפה בעיני המתבונן.
ואם מישהו חושב שלבחור או בחורה חסידית לא משנה איך נראה הבן זוג הוא פשוט מטומטם קצת...
יכול להיות שהדרישות יהיו מאוד מאוד קטנות, אבל עדיין יהיו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים