כללי תמונות מאווררים

• הוסף לסימניות
אני מנותבת
וצריכה למודעה דחופה
תמונות של מאווררים
הוריקן, שולחני, רגל, קיר, תקרה

מה שתוכלו יעזור לי מאוד

לא נעים לומר - אבל ממש דחוף.

תזכו למצוות - באמת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך

אני צריכה עוד

אולי יש למישהו את המאוורר מזגן
ומאוורר תקרה?

דחוף :(

• הוסף לסימניות
מאתר SXC

מצטער שזה בZIP, פשוט אין לי כוח להעלות אחד אחד.
אולי באמת היגיע הזמן לעשות אפשרות של העלאת תמונות מרובות בבחירה אחת???

קבצים מצורפים

• מאווררים.rar
    4.5 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1304365086-1.jpg
    KB 568.6 · צפיות: 9
  • 1304369841-1.jpg
    KB 181.7 · צפיות: 27
  • brown-ceiling-fan.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 11
  • ceiling-fan-3.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 9
  • carloborer_design_ventilator_otto02.jpg
    KB 840.2 · צפיות: 8
  • CF52_5CS_1_Decorative_ceiling_fan.jpg
    KB 125.7 · צפיות: 8
  • p80309b.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 8
  • Gossamer-Wind-ceiling-fan.jpg
    KB 57.7 · צפיות: 18
  • 1304365673-1.jpg
    KB 315.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה רבה עצומה

לכל המסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה