כללי תמונות מבמת התזמורת במירון - למי יש?

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש תמונות מבמת התזמורת במירון? (בחצר המערה), אני צריך כמה תמונות מהעשור האחרון.

אם יש אפשרות להעלות אודה מאוד.

• הוסף לסימניות
זקוק לתמונות מבמת התזמורת!

כמובן במת התזמורת בחצר המערה.

• הוסף לסימניות
אין לכם?

• הוסף לסימניות
הבמה המעודכנת התלויה
או שהיה פעם בתוך החצר?

• הוסף לסימניות
גם וגם. (עדיף מהתלויה).

• הוסף לסימניות
ביקשתי מהנהלת הילולא דרשבי שישלחו לי וזה הם שלחו לי אם זה לא טוב הם ישלחו עוד כמה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.4 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
הנה יש לך עוד

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.8 MB · צפיות: 18
  • 83769.jpg
    1.2 MB · צפיות: 41
  • 83769.jpg
    2.3 MB · צפיות: 25
  • 83769.jpg
    2.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תודה תודה, אברהם.
אשמח לקבל עוד כמה פוזות וגם בלילה אם יש.

אבל כמעט שכחתי - גם מי שיש לו הסרטות מהבמה אפשר (חוץ מההסרטות של - הרב גליס, תו"א תשס"ו)

• הוסף לסימניות
יש לי הסרטה בדיגיטלית ביתית. תוכל לפנות אלי למייל בחתימה, שאדע לאן לשלוח?

• הוסף לסימניות
נסיון נואש אחרון - עוד כמה זוויות, הסרטות וכדו'.

וגם למי שיש ריקודי קדצ'קה של אנשים בודדים (היינו לא מעגלים) במרכז החצר.

• הוסף לסימניות
הי, למה לא אמרת? אשלח לך לינק באישי עוד מעט. (ושתף אותי בתוצאות!)

נ.ב. כל הזכויות שמורות!!! והאישור ניתן רק לך, לשימוש. (וסליחה, שכחתי לומר, צילמתי מהנשים, אז בחלק מהקליפים תצטרך למצוא את הדרך לצנזר.)

• הוסף לסימניות
הקפצה:

כדאי הוא ר' שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק, כל קישור או משהו כזה יתקבל בברכה, וק"ו תמונות ווידאו.

ושוב תודה לא-ירושלמית.

• הוסף לסימניות
http://www.webix.name/prakti/לג.asp
לפני דקה בדיוק נתקלתי בו, במהלך חיפושים בנושא

• הוסף לסימניות
רק יש לי איזה שהיא בעייה עם האתר הזה, אני לא מצליח לראות או לשמוע דרכו כלום, מה עושים??

• הוסף לסימניות
יש מצב שמישהו מוריד לי משם כמה קטעים או פותר לי איכשהו את הבעיה, או מפנה אותי לקישורים בשרתים ובמקומות אחרים, אני אתמול הפכתי אבן על אבן (גוגל על גוגל )בעניין הזה ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך מורידים,
אבל אולי נסה מחשב אחר?

• הוסף לסימניות
בקיצור, לא מצאתי את הפוזות והכיוונים שאני צריך, אנסה משהו נוסף - תמונות של העלייה והנגינה אצל ר' יוחנן הסנדלר, אם יש למישהו אשמח אם יעלה לכאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה