- הוסף לסימניות
תודה שעזרת לי להבין יותר טוב למה היתה עצרת...נכתב ע"י חויד;1403272:ואלו האנשים והזנבות...
וכדאי שימחקו מהר את האשכול לפני שיגיע לפסים אחרים...
ולמי שחפש זנבות
מתי רחוב דסלר היה נראה כך לאחרונה?
תודה שעזרת לי להבין יותר טוב למה היתה עצרת...נכתב ע"י חויד;1403272:ואלו האנשים והזנבות...
וכדאי שימחקו מהר את האשכול לפני שיגיע לפסים אחרים...
נכתב ע"י eden7115;1403438:לא הבנתי כלום...
ואם אפשר הסבר קצר, תמציתי וניטרלי שלא ילהיט פה את הרוחות.
נכתב ע"י eden7115;1403438:לא הבנתי כלום...
למה היתה עצרת? מטעם מי?
מי מתנגד לה? (כך נשמע מהאשכול...)
גררתם אותי לחפש באתרי חדשות חרדים ועדיין לא הצלחתי להבין על מה ולמה...
כדי שתביני למה עשו עצרת עייני בתגובה מס' 10 של חויד,נכתב ע"י eden7115;1403438:לא הבנתי כלום...
למה היתה עצרת? מטעם מי?
מי מתנגד לה? (כך נשמע מהאשכול...)
גררתם אותי לחפש באתרי חדשות חרדים ועדיין לא הצלחתי להבין על מה ולמה...
נכתב ע"י Ayalam;1403458:כדי שתביני למה עשו עצרת עייני בתגובה מס' 10 של חויד,
ותביני כמה שנאה קיימת בציבור השם ישמור!!!
קיימו עצרת על פגיעה פיזית וברוטאלית במרן הרב אשר הכהן דויטש שליט"א
וזו דוגמית לתגובות שבאות להגביר את השנאה
ולא מוכנות לגנות תופעות מזעזעות כאלו
במקום זה עושים ליצנות מהעצרת ומהפגיעה (איפה הגבס)
איזו שנאת חינם!!!
לחפש תמונות של שוטרים וסוסים שבאו להגן על הציבור מפני פגיעה דומה נוספת,
במקום לחפש תמונות של בני תורה מובהקים.
הגיעו הזמן שתעשו חשבון נפש ותפסיקו את השנאה הנוראה הזו!
כולם יצאו מגדרם לגנות את התופעה המזעזעתנכתב ע"י יוחנן ק;1403466:אפה הייתם כשפגעו ברב שטיינמן ?
לי אין שייכות עם שום אחד מן הצדדים!נכתב ע"י Ayalam;1403458:במקום זה עושים ליצנות מהעצרת ומהפגיעה (איפה הגבס)
מרן הגר"א דויטש לא השתתף בעצרת.נכתב ע"י הגפן;1403470:לי אין שייכות עם שום אחד מן הצדדים!
והשאלה היתה תמימה לגמרי, (התמונה האחרונה בקובץ נראית של הגר"א דויטש שליט"א) איפה הגבס המדובר?.
נכתב ע"י Ayalam;1403458:כדי שתביני למה עשו עצרת עייני בתגובה מס' 10 של חויד,
ותביני כמה שנאה קיימת בציבור השם ישמור!!!
קיימו עצרת על פגיעה פיזית וברוטאלית במרן הרב אשר הכהן דויטש שליט"א
וזו דוגמית לתגובות שבאות להגביר את השנאה
ולא מוכנות לגנות תופעות מזעזעות כאלו
במקום זה עושים ליצנות מהעצרת ומהפגיעה (איפה הגבס)
איזו שנאת חינם!!!
לחפש תמונות של שוטרים וסוסים שבאו להגן על הציבור מפני פגיעה דומה נוספת,
במקום לחפש תמונות של בני תורה מובהקים.
הגיעו הזמן שתעשו חשבון נפש ותפסיקו את השנאה הנוראה הזו!
נכתב ע"י Ayalam;1403473:מרן הגר"א דויטש לא השתתף בעצרת.
בתמונה האחרונה זה לא הוא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יועץ. סופר. מרצה.1 //