כללי תמונות מהפיגוע במומביי

• הוסף לסימניות
היכן אני יכולה להשיג תמונות מהפיגוע במומביי - הודו, באיכות הגיונית ומעלה, שאוכל להשתמש בהם לחומר העולה לדפוס?
אני עם נתיב, כך שלא מצאתי עד כה משהו.
אם יש לינק ובו מרוכזים הרבה, אשמח לקישור ואבקש מהם שיפתחו לי, כדי שלא אטריח אתכם יותר מידי.
אשמח לעזרתכם האדיבה!

• הוסף לסימניות
באיכות דפוס לא יודעת אם תשיגי, אבל יש לי הרבה תמונות
אני כבר מעלה תיקיה

• הוסף לסימניות
הנה, מקווה שעזרתי

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    3.7 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אריאל'ס תודה!!
אני מחפשת בעיקר תמונות של ההרס שם, הבנין ההרוס, החילים בשטח, הלחימה, כי תמונות שלהם לא אוכל לשים.

• הוסף לסימניות
תבקשי מאלפסי היו לו תמונות שהוא צילם מדהימות חפשי ברשימת החברים או תעשי חיפוש אחר תמונות מהודו ממובאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eshkolit;236690:
תבקשי מאלפסי היו לו תמונות שהוא צילם מדהימות חפשי ברשימת החברים או תעשי חיפוש אחר תמונות מהודו ממובאי

או פשוט להתקשר אליו, במספר: 052-6964855.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בקובץ ששלחתי יש גם כמה תמונות של הרב גבי לבד, וכן תמונה של בית חב"ד ההרוס.

ואכן -
הצלם מהפורום השכן היה שם ויש לו תמונות משם.
אפשר ליצור איתו קשר לגבי שימוש בהן (התמונות לא לשימוש חופשי, כמו כל התמונות מפורום צילום חייבים לבקש רשות!!!!!)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=22815

• הוסף לסימניות
http://www.zaka.org.il/album_h.php?id=388

רק בבקשה לבדוק את עניין הזכויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה