זרקור מקומי תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד

אני מעונינת להצטרף ג"כ לקבוצה במייל של זוכי הדירות במחיר למשתכן פסגות ארבל- פרץ לוזון בי"ש. ניסיתי לשלוח בקשה למייל שפרסמת אבל לא ראיתי תגובה, המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכן אשמח לשמוע מיודעי דבר כמה ניתן לקחת על שכירות דירת 3 חדרים קומה ב'+ מרפסת מהסלון לנוף +יחידת הורים +מחסן +חניה
תודה רבה

מה אם פסגות בנטל ברחוב רב חנינא
לפי החוזה כבר היתי אמור לקבל את הדירה ב31/05/2025

שלום אם מישהו יודע מתי פסגות בנטל פרץ לוזון ברחוב רבי חנינא מתאכלס ויודע על דירת 4 חדרים להשכרה אני אשמח לשמוע

מה אם פסגות בנטל ברחוב רב חנינא
לפי החוזה כבר היתי אמור לקבל את הדירה ב31/05/2025
אכן. בבניינים 4 ו5 הם בשלבי סיום, אבל עדיין לא סיימו. שוחחתי עמם והם קיוו שעוד שלשה חודשים יהיה כבר איכלוס. לדעתי תוך כחודשיים. ב6 ו7 יש עוד מה לעשות. בבניינים במפלס התחתון ראיתי שכבר גרים.
באופן כללי אפשר להצטרף לקבוצת צ'אט של רוכשי פרץ לוזון ע"י שליחת מייל ל chaya4880 שטורדל וכו'.

מישהו יודע על מצב הטאבו בפרויקט של האחים אום בד/2?
אנחנו רוצים עכשיו למכור את הדירה ומתווך אמר שיש בעיה שהדירות שם לא רשומות עדיין בטאבו :(
הלכנו לבדוק את העניין ואכן ברישומים של משרד הבינו והשיכון כתוב נוסח מעורפל כזה,
שהנכס מצוי בהליכי בדיקה ורישום.
מה עושים???? מישהו נתקל בזה? החברה מטפלת? איך מוכרים את הדירה?

איכלוס היה כבר לפני 4 שנים!

נערך לאחרונה ב:
אנחנו רוצים עכשיו למכור את הדירה ומתווך אמר שיש בעיה שהדירות שם לא רשומות עדיין בטאבו :(

זה תהליך שלוקח זמן
הבנתי מהקבלן שממש תוך שבוע שבועיים אמור להסתיים התהליך
וירשם בטבו

רישום בטאבו זה דבר שתמיד קורה רק כמה שנים אחרי האכלוס, אבל זה לא אמור למנוע מכירה.
פשוט עושים שינוי רישום אצל החברה המשכנת.

רישום בטאבו זה דבר שתמיד קורה רק כמה שנים אחרי האכלוס, אבל זה לא אמור למנוע מכירה.
פשוט עושים שינוי רישום אצל החברה המשכנת.
נכון, אבל מתווך הסביר לנו שכרגע זה שלב ביניים,
כלומר כבר לא בחברה המשכנת, אבל גם הרישום בטאבו לא הושלם.
ולכן בשבועות האחרונים הרבה עסקאות באזור נפלו על זה. בשלב של חתימת חוזה אצל עו"ד
ובגדול זה תלוי בקבלן שיכול לקדם את זה .
זה נכון?

היי,
אני כבר הרבה זמן מחפשת את הרוכשים מהפרוייקט שלנו פסגות בנטל של פרץ לוזון (רח' רב חנינא)
עכשיו אני רואה שיש קבוצה קיימת.:)
תוכלו לחבר אותי? @שלום וברכה לכולם
יעזור לי מאד!!!!!
RIKI4126781 שטרודל גימייל.

תודה רבה!!!!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה