נכתב ע"י RMO;984643:2. איך אני מונעת צל מאחורה?
תודה..
נכתב ע"י קשר כשר;985148:אני מתעסקת כבר שנים בענין הזה בעיקר לגנים ומעונות ולדעתי הצילום הקבוצתי כבר פסה מהעולם (אולי רק לקטנים) פשוט מצלמים כל בת באופן יחידני ואני עורכת וחותכת את זה ומסדרת את כל הבנות עם אלמנטים או בלי בצדדים ומפתחת על דף פוטו (בקיצור, הטרנס של השנים האחרונות....)
נכתב ע"י msphoto;985117:אם את מצלמת תמונות מחזור כמה שנים, את אמורה לדעת שצריך לבנות תאורה כמו שצריך..
יש נטיה לפעמים לזלזל בתמונות מחזור, גם השכר לא משהו.
כשאני מצלם תמונות מחזור אני בונה מערך תאורה של לפחות 3 מקורות אור, לפעמים ארבע, לא חייבים פלאשים גדולים, בתמונות האלו אני מסתדר נהדר גם עם פלאשים קטנים.
אז נכון שהתמונות יודפסו בפועל בגודל זעיר, אבל אני מתייחס לזה בדיוק כמו צילום סטודיו בחתונה, ככה המצולמים שמחים לקבל גם עותק דיגיטלי בגודל מלא, וכשהתאורה מושלמת - גם בתמונה הקטנה זה ניכר מאוד.
הנה לך דוגמא של סט צילום תמונות מחזור, כשתעבדי ברמה כזו תוכלי גם לדרוש מחיר בהתאם:
נכתב ע"י RMO;985304:אם אני אסתפק בשניים, על איזה לא לוותר בשום אופן?
נכתב ע"י msphoto;985601:בגדול - 2 זויות ימין ושמאל, אחד חלש יותר.
אם את משתמשת בסופטבוקס גדול אפשר לנסות זוית אחת קדמית, ופלאש אחד אחורי באלכסון של מקור האור העיקרי, אם תעמידי אותם נכון - האור יהיה מדורג יפה על הפנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים