תמונות מחזור

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כבר כמה שנים אני מצלמת תמונות מחזור (אישיות , כיתות ו' או ח')
ועדיין לא הגעתי לנוסחת הקסם -
1. מה עדיף, שישבו או יעמדו?
2. איך אני מונעת צל מאחורה?
תודה..

• הוסף לסימניות
1.שיעמדו.ככה הכתפיים והצוואר בטוח זקופים יותר.
2.אם התאורה באה ממול יש צל אחרי.אם את מצלמת עם פלאשים חיצוניים את ממקמת אותם מ2 הצדדים ואם בפלאש על המצלמה תקפיצי אותו לתקרה.

• הוסף לסימניות
תודה..[/QUOTE]

בנוסף למה שדבורי אמרה, תרחיקי אותן עד כמה שאפשר מהקיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;984643:
תודה..

בנוסף למה שדבורי אמרה, תרחיקי אותן עד כמה שאפשר מהקיר.

• הוסף לסימניות
תודה
היה לי צל גם עם פלאש מוקפץ לתקרה, אולי מהחלון או משהו אני כבר לא זוכרת, אבל באמת אני אביא פלאשים שלי.

• הוסף לסימניות
אם את מצלמת תמונות מחזור כמה שנים, את אמורה לדעת שצריך לבנות תאורה כמו שצריך..

יש נטיה לפעמים לזלזל בתמונות מחזור, גם השכר לא משהו.
כשאני מצלם תמונות מחזור אני בונה מערך תאורה של לפחות 3 מקורות אור, לפעמים ארבע, לא חייבים פלאשים גדולים, בתמונות האלו אני מסתדר נהדר גם עם פלאשים קטנים.

אז נכון שהתמונות יודפסו בפועל בגודל זעיר, אבל אני מתייחס לזה בדיוק כמו צילום סטודיו בחתונה, ככה המצולמים שמחים לקבל גם עותק דיגיטלי בגודל מלא, וכשהתאורה מושלמת - גם בתמונה הקטנה זה ניכר מאוד.

הנה לך דוגמא של סט צילום תמונות מחזור, כשתעבדי ברמה כזו תוכלי גם לדרוש מחיר בהתאם:

קבצים מצורפים

• _MG_15101s.jpg
    KB 95.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אני מתעסקת כבר שנים בענין הזה בעיקר לגנים ומעונות ולדעתי הצילום הקבוצתי כבר פסה מהעולם (אולי רק לקטנים) פשוט מצלמים כל בת באופן יחידני ואני עורכת וחותכת את זה ומסדרת את כל הבנות עם אלמנטים או בלי בצדדים ומפתחת על דף פוטו (בקיצור, הטרנס של השנים האחרונות....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;985148:
אני מתעסקת כבר שנים בענין הזה בעיקר לגנים ומעונות ולדעתי הצילום הקבוצתי כבר פסה מהעולם (אולי רק לקטנים) פשוט מצלמים כל בת באופן יחידני ואני עורכת וחותכת את זה ומסדרת את כל הבנות עם אלמנטים או בלי בצדדים ומפתחת על דף פוטו (בקיצור, הטרנס של השנים האחרונות....)

אף אחד לא דיבר על צילום קבוצתי.
אם חשבת כך בגלל הרקע שלי - הוא גדול (כאן הוא מקופל לחצי בערך) כי הוא משמש אותי לצילום חתונות, אני מצלם תמונות מחזור אישיות בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;985117:
אם את מצלמת תמונות מחזור כמה שנים, את אמורה לדעת שצריך לבנות תאורה כמו שצריך..

יש נטיה לפעמים לזלזל בתמונות מחזור, גם השכר לא משהו.
כשאני מצלם תמונות מחזור אני בונה מערך תאורה של לפחות 3 מקורות אור, לפעמים ארבע, לא חייבים פלאשים גדולים, בתמונות האלו אני מסתדר נהדר גם עם פלאשים קטנים.

אז נכון שהתמונות יודפסו בפועל בגודל זעיר, אבל אני מתייחס לזה בדיוק כמו צילום סטודיו בחתונה, ככה המצולמים שמחים לקבל גם עותק דיגיטלי בגודל מלא, וכשהתאורה מושלמת - גם בתמונה הקטנה זה ניכר מאוד.

הנה לך דוגמא של סט צילום תמונות מחזור, כשתעבדי ברמה כזו תוכלי גם לדרוש מחיר בהתאם:

תודה רבה מאוד על הפרוט והתמונה!!!!!!!!!!
אם אני אסתפק בשניים, על איזה לא לוותר בשום אופן? (הרקע שלי לא לבן, תכלת או טקסטורה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;985304:
אם אני אסתפק בשניים, על איזה לא לוותר בשום אופן?

בגדול - 2 זויות ימין ושמאל, אחד חלש יותר.

אם את משתמשת בסופטבוקס גדול אפשר לנסות זוית אחת קדמית, ופלאש אחד אחורי באלכסון של מקור האור העיקרי, אם תעמידי אותם נכון - האור יהיה מדורג יפה על הפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;985601:
בגדול - 2 זויות ימין ושמאל, אחד חלש יותר.

אם את משתמשת בסופטבוקס גדול אפשר לנסות זוית אחת קדמית, ופלאש אחד אחורי באלכסון של מקור האור העיקרי, אם תעמידי אותם נכון - האור יהיה מדורג יפה על הפנים.

תודה, יש לי סופטבוקס גדול אני אנסה.
מקסימום שנה הבאה נעשה משהו אחר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה